• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 17 andra följare
  • Kategorier

TRÅKTORSDAG: PLUPPBINGO

Jajamennsan tvättstugan igen, om någon minns så var jag plupplös en tid och kunde inte boka tid på tavlan. Nu har jag köpt en ny plupp till tavlan för 350 kronor och fått en ide.

Jag funderar på att köpa tre pluppar till och starta en turnering med Pluppbingo. Det gäller att få in fem pluppar vågrätt lodrätt eller diagonalt och blockera varandras tvättider. Man kan spela både på spelplanen för 1-15 och 16-31. Den som först får fem i rad får två timmar extra torkskåp och själv välja tiden.

Tvätta är lika tråkigt som Torsdagar och tvätta på Torsdagar är tråkigast av allt, så vad gör man inte för att få uppleva lite spänning i Tvättstugan.

KajsaLisa.

Annons

6 svar

  1. Hahahaha! Ert tvättsystem är ju aningen tråkig, så att göra en Bingovariant av det är en strålande idé. Varför inte kombinera nytta med nöjde eller om det var tvärtom;-)

  2. Gillar tanken! Hänger på. Hos oss bokar man digitalt med en ”app” så plupparnas tid är förbi. Tyvärr. Om du visste vad det digitala kan trassla.

  3. minns lås man hängde, men man fick bara ha ett, annars klipptes dubbletten bort ☹️ (som min mor hade lyckats skaffa åt mig som hade småbarn och behövde. Tvätta oftare)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: