• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

TRÅKTORSDAG TVÄTTSTUGAN IGEN

Jag har drabbats av något fruktansvärt tråkigt, tappat nyckeln till tvättstugepluppen, efter att jag inte tvättat på tre veckor började jag bli desperat, kläderna började ta slut. Jag satte in små lappar i hålen men dom försvann. Om detta berodde på att elaka människor som snor min tvättid, eller vän av ordning som anser att man får inte stoppa in lappar i hålen, utan det skall vara riktiga pluppar.

Hur som helst så satt lappen kvar idag och jag konkade ut en full tvättkorg. Tvätta är en typisk Tråktorsdagsaktivitet eftersom det är tråkigt, men nu kändes det som en befrielse.

Nu har jag i alla fall fått reda på var man kan köpa ny plupp, köper en i morgon.

KajsaLisa

6 svar

 1. Tvätta är ju egentligen det tråkigaste som finns, eller fanns. För nuförtiden är det ju apparaterna som gör jobbet åt en.
  Din tavla är så komplicerad att jag får Einstein-känsla där. Våra maskiner är iofs också Wascator, men vi bokar på en touchdisplay, utan lappar och pluppar. Å vad är det för fel på analoga listor som hängde inne i tvättstugan där man kunde skriva in sitt lägenhetsnummer på dagen man ville tvätta.

  PS. Vad gäller tvätt är din Tråktorsdag min Tråklördag. Som pensionär borde jag ju kunna tvätta en annan dag än lördag, men gamla vanan sitter inne…DS.

 2. jag får nog också göra något åt saken

 3. Trist att någon tagit bort dina ”tvättlappar”. Men skönt att du fick tvättat och kan köpa en ny ”plupp”. Hos oss har vi numer allt ”digitalt” vad gäller bokning av tvättstugan och det kan vara knepigt men på annat sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: