• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

TRÅKTORSDAG: KNACKELLIKNACK

Ja idag också, direkt från jobbet ut och knacka dörr, sitta i valstuga eller något annat. Direkt efter jobbet, men först ………….

Middag

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ KORV OCH HAMBURGARE.

Men jag hinner inte med något annat, tur att jag sprang i trappor i hyreshus i kväll och knackade dörr så jag brände kalorier. Tre dagar kvar.

KajsaLisa

Annons

10 svar

 1. finns Gourmetkorv i Göteborg

 2. Ja, jag äter ju sällan korvar och hamburgare men jag förstår poängen. En himla tur för dig som representerar S att ni överhuvudtaget fick komma in till hyreshusen och dela ut ert material.
  Här i moderata Täby och i min trappuppgång har vi ju portkoder, så ingen obehörig får komma in. Men där var S och L smarta. De smet in efter en boende och delade ut sitt material.
  Grannen under mig klagade högljudd som hon brukar göra hos fastighetsskötaren. Så nu är det ingen som får komma in längre.
  Hur var det nu med demokrati…

  Bilden är en höjdare, och Sibylla är bästa korven, det tycker till och med jag:-)

 3. Förstår dig! Mycket att stå i nu i dessa valtider. Och trist med hamburgare och korv. Tycker nog du borde få lite med omväxlande föda av dem du knackar dörr för.

 4. Skyltar har du nog inte hunnit tänka på så här på valdagen. jag är inte vänstervriden som du, men syrran är ordförande för vänstern i Nynäshamn så det finns i släkten, ”ler”. Tyvärr ser valresultatet inte så lyckat ut, de enda som verkligen kan fira stort verkar bli det man minst önskat. Bra kämpat

 5. Korv som finns i så många alternativ, ja med och utan senap 🙂 Du har kämpat på bra, vi kan alltså inte skylla på dig om det går fel i valet. Starkt jobbat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: