• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 15 andra följare

  • Kategorier

SKYLSÖNDAG: FÖDA DELUXE

Jag verkar fastnat i begreppet föda, så nu kommer en till som jag tar med i BPs SkyltSöndag.

Cajsa Varg, jag hade ingen aning om den här matbutiken vid St Eriksplan. Den ser rätt lyxig ut, men bilden är tagen mitt i natten så det gick inte att gå in och kolla.

Secreto, låter ju som sekret för 399 kronor kilot. Vi får förstora upp texten.

Okej en spansk gris med svarta fötter som gillar ekollon. Spansk styckdetalj, vaddå har en spansk gris fler delar än en svensk? Kanske två knorrar eller fem svarta fötter.

Jag anar en tragedi här.

Okej en stackars handikappad spansk gris som var nöjd med livet bara han fick äta sina ekollon, sen blir han styckmördad och hamnar i en mataffär på St Eriksplan där man försöker helt samvetslöst sälja ut honom för ockerpris.

Tror ta mig fan jag blir vegetarian.

Just det en sak till, nej jag heter inte Varg i efternamn, det är bara förtal, dessutom stavar jag med K

KajsaLisa


14 svar

  1. Haha, nä inte behöver du bli vegetarian. Grisen är ju lycklig hela livet medan den mumsa i sig sina ekollon! Och god är Iberica-skinkan, har smakat, 10 gram, en skiva!

  2. Hahaha! Du är bara BÄST:-)
    Kajsa Varg har jag besökt en enda gång för några år sedan, och då hade de inte grisen. Men massvis med fantastiskt goda röror till fantastiskt höga priser.

    Å den där (eländiga och handikappade) grisen finns att köpa hos min lokala ICA – femtio kronor billigare än hos KV. Den består av 90 procent fett (okulär kontroll alltså, aldrig testat) Så, ja. Ibland funderar även jag på att bli vegan, men jag lär nog aldrig verkställa den tanken.

    Ett toppen bidrag. Tusen tack för det och länken:-)

  3. jag har väl köpt några skivor sånt i delikatessdisken på coop

  4. När man ser dom spanska gristransporterna utefter vägarna, då funderar även jag på att bli vegan…
    Men det är himla gott med griskött och mitt minne är rätt kort.

  5. Cajsa Warg har jag besökt ibland men mest då den också fanns på Söder. Men detta sekret har jag inte testat. Däremot har jag ofta ätit Ibericoskinka som även den kommer från dessa grisar. Och jag gillar den verkligen. Köper den ofta i Spanien. Och faktiskt är dessa grisar frigående och det är mer än vad man kan säga om de svenska varianterna.
    Instämmer helt i att infon på skylten var lite ”egen”.
    Bra skyltning!

  6. Spännande skyltning sådär ute i natten. Jag tror du var ute och sökte mat… erkänn!!! Du fick till en tråd om föda också. Du förblir lika hemlig som vanligt.

  7. Snygg bild av butiken Cajsa Warg.
    Tänka sig att jag kände till grisen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: