• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

TRÅKTORSDAG: KEBABVÄDER

Jag länkar upp det här inlägget också till Gems Weekly Photochallenge, dels för att det följer temat föda, dels för att jag tycker det varit lite tunt med bidrag till den sidan på sistone.
Susanna som driver sidan hjälper oss bloggare att hitta varandra och det skall vi vara tacksamma för.

Så häng på allihopa och lägg upp bilder varje vecka, det tjänar vi alla på.

I eftermiddags skulle jag till jobbet, ute var det kebabväder. Det här kanske behöver en förklaring.

Okej det regnade på tvären, tråkigt i och för sig men det är ju Tråktorsdag. På vägen till jobbet slank jag in på den lokala sunkpizzerian eftersom det dels var kebabväder dessutom tomt i kylskåpet så det blev ingen lunch hemma.


Nu till själva förklaringen, här ser vi kebaben, dom gör jättegoda kebaber men dom har en förmåga att nästan ramla isär av sig själva. Kebab skall ju ätas med händerna kniv och gaffel är no no, dessutom följer alla kebaber tyngdlagen så såsen rinner nedåt i knät och inte in i munnen.

Dessutom är kebaben högre än jag kan gapa och bredare än min mun, här syns resultatet, den här gången så fick jag väldigt lite sås i knät men destå mer fast föda. (Nej bilden är inte arrangerad, mitt kebabätande slutar alltid så här. )

MEN……..

En stund senare på tunnelbanan, som ni ser inte ett spår av kebabrester, bortsköljt och inga fettfläckar. Hade det här varit en varm Julidag och jag hade haft vita jeans hade det inte varit kul alls. Men idag kunde jag ju slafsa ordentligt, anlände ändå fräsch till jobbet.

Just det en sak till, ni vet väl alla var jag tycker om dom där tygklädda spröten, äta kebab med paraply funkar inte alls.

KajsaLisa

.

8 svar

 1. Helt rätt klädsel och väder för kebab, alltså 🙂
  Visst är Sannas utmaning kul och berikande! Är med varje vecka och kom lite i ofas från starten på året så jag ligger lite före dessutom 😀

 2. Nej, Kebab och paraply är ingen bra kombo om man inte lägger paraplyet i knäet förstås med insidan uppåt, då kan man samla all mat som ramlar ur pitabrödet där. Men det är ju bara en lösning om man INTE ha en regnkappa på sig utan vita jeans;-)

 3. Bra att du slog ett slag för Sannas fototumaning och även satsade på lite föda denna tråkiga torsdag. Och himla tur att du var adekvat klädd inför måltiden. Ska ha detta i åtanke. Kanske medföra en svart sopsäck och göra hål för huvudet. Bör fungera det också vad gäller att spilla och kunna skölja av det.

 4. torsdag åt jag asiatiskt vegetariskt, gott, och på hemvägen från bussen kom värsta skyfall, var genomblöt: byxor, skor… hade bara regnkappa, bara 400 meter hem… och regnet slutade snabbt, borde ha väntat ut… men min dator sa att det skulle blåsa rejält och regna kl 15… och det stämde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: