• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG: ANTISHOPPING

Det blev lite shopping i Lördags, Varför svettas på stranden när man kan svettas på Barkarby Outlet.
Lönehelg, länkar upp det till BPs Skyltsöndag.


Nja Lexington, vitt, vitt, vitt och dyrt. Heminredning och kläder i ljusa färger, känns lite mainstream deluxe över det. Jag vägrar bo i en hemnetannons och tänker inte se ut som någon som gör det heller.Nej golf spelar jag inte, men minigolf är kul, undrar just om dom har någon minigolfkollektion? Typ avklippta jeans och tshirt, tror inte det. Struntar i den här butiken.

Ecco gör jättesköna dojor med superkvalitet, älskar det här märket. Men det är så hög kvalitet på dom att jag behöver inga nya just nu, dom gamla duger.

Jo det blev faktiskt en liten flaska med exklusivt hårshampo mot mjäll för 144 kronor. Då fick jag en snygg liten plastkasse att bära hem det i också.

Jag säger som Sokrates sa när han besökte marknaden i Aten.

Det är riktigt roligt att gå runt och titta på allt man inte behöver.

KajsaLisa

14 svar

 1. Hahaha! Speciellt då det ju är lönehelg, och då måste det ju ha kliat i shoppingfingrarna;-)
  Ecco är också ett av mina favo märken. Nästan synd att skorna håller i evigheter. Lexington ogillar jag skarpt – stereotypt och många som är mellan 30och 40 envisas med att ha Lexington hemma. Så förutsägbart. Dessutom tycker jag inte att grejerna är roliga heller.

  Nu fick jag yla av mig lite också;-) tack för det!

  Stort tack för länken och Barkarby-skyltningen:-)

 2. Nu trodde jag det skulle komma Kajsas golf kollektion… instämmer helt med ditt skolval. Har man något bra på fötterna kommer man gå långt här i livet (lärde jag utav min faster)

 3. Ecco har dom absolut skönaste skorna, men den modell jag vill ha kan jag inte hitta här så jag har gått och blivit otrogen mot Ecco nu…

  Snyggt skyltat och snyggt oshoppat! 🙂

 4. Jag kunde inte begripa hur tre yngre generationer kunde ge sig ut o shoppa igår, på Ikea bland annat…Svaret var att det var betydligt svalare, luftigare och skönare än att ligga på stranden eller uttråkas hemma…Så tänkte förstås inte jag, men kanske låg det något i det. Nej vem vill bo i ett hemmahosmagasin? Ganska många om du frågar mig…jag knarkar bostadsannonser (varför? Ingen aning bara en ovana) och numera klickar jag bort mig så fort jag ser mainstream inredning!

 5. Klart man ska shoppa på lönehelgen 😉

 6. Kul skyltning!Visst är det roligt att se på det man absolut inte behöver. Gillade tanken på em minigolfkollektion. Kanske gör de en-
  Ecco håller och väl länge ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: