• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG: SKANDAL ELLER EN STORM I VATTENGLASET

Tyvärr har vissa viktiga nyheter fått stå tillbaka under pandemin.

Jag såg detta i Fredags.

Här har det svenska folket som satt sig i god tro framför sina TV apparater med chips, öl vin och kaffebröd, sen förväntar dom sig att dom skall leva på svältföda bestående av myror, sjögräs och halvrå kokt mört.

Sen får dom reda på sanningen.


Nej nu var hela Fredagsmyset i soffan förstört, ingen svält alls till chipsen. Alla är upprörda, programledaren Anders arga snickarn Öfvergård,är argare än vanligt. Kulturministern Amanda Lind har sagt att hon litat på TV 4, men Ulf Kristersson anser att hon borde sett på senaste avsnittet att dom hade rent hår när dom använt shampo, därför kommer han att KU-anmäla henne.

Jimmie Åkesson låter hälsa att allt är invandringens fel.


Tänk om Anders Tegnell dykt upp i rutan och pratat smittkedjor i Fredags, då kanske vi missat den här fruktansvärda nyheten.


Länkar upp denna skandal till BPs Skyltsöndag.

KajsaLisa

16 svar

 1. Hahaha! Jag som inte har tittat på Robinson sedan 1998 vet ärligt talat inte riktigt vad du talar om. Gissar att det är lika bra det;-) Arga snickaren vet jag däremot vem det är. Han var ju i blåsväder nyligen så han och familjen åkte på påsklov till fjällen – suck, jag vet;-)
  Det räcker med en skylt till din text:-) Tusen tack för den och länken:-)

 2. Haha ja verkligen trist att viktig news hamnat i total månskugga. Det fanns en tid när jag följde Robinson men inte längre. Nu kunde den lika gärna utspelas på månens baksida.
  Bli rik på trav med Nyrik läste jag…

 3. leve undersökande journalistik 🙂

 4. Viktiga nyheter det där som verkligen förtjänar en plats på löpsedeln! 😉

 5. Storm i ett vattenglas om du fråga mig. De var kreativa och hittade en lösning, sen fanns även hjälpsamma pitebor på Seskarö camping som bjöd på mat och lånade ut sin bil. 🙂

 6. Härligt! Tänk, vilka nyheter man missat. Jag har aldrig sett programmet ens men att en sådan här nyhet blev med på ”löpet” innebär att jag kanske missat något. Eller inte . Roligt var det i alla fall.

 7. Hahaha Love Yuuuuu, precis så är det ju! Jag följer Robinson slaviskt, har gjort i alla år, men skulle aldrig fixa det sociala spelet. Har inga rävar bakom örat, och inte gillar jag att svälta heller, vilket syns på min runda lekamen. Tycker årets upplaga i Haparanda är minst lika sevärt som svettiga kroppar nere bland palmer.

 8. Om folk lade ner allt tv tittande och ägnande sig åt verkliga saker skulle världen se bättre ut. Varför inte ägna sig tex åt politik i stället? Så bra att det avslöjades och att du förmedlade detta vidare så att en annan som knappt ser en löpsedel längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: