• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

VAKNA LÅNGSAMT DEL 1

Vakna är något som för många sker blixtsnabbt och därför svårt att skildra på bilder, detta gäller dock inte mig, här kommer mitt bidrag till Gems Weekly Photochallenge, med långsamt vaknande, som vi följer i en massa bilder.

Ja jag hör dig !!!!!!!!!!!!!

Regnet smattrar mot rutan, det är beckmörkt, jag skall upp och jobba skitkul.

Av alla knappar på alla apparater jag har, så är det här min favoritknapp. Snoozar en stund.


Fan nu hinner jag inte dricka kaffe. Upp ur sängen.

Det man snubblar över glömmer man inte bort att ta med sig. Okej, jag har en tandborste på jobbet så jag sparar tre minuter. Tydligen läste jag väderleksrapporten igår, allt verkar förberett, sparar tre minuter till. Just det, gymväskan också.

Mot tunnelbanan klockan är kvart i fem, gummistövlarna hittar dit själva, så min halvsovande kropp hänger bara med. Det klarar gympadojorna också, men dom skulle ta en massa omvägar för att slippa bli blöta. Egentligen borde man vakna i det här ovädret.

Jag kom i tid, väntar på perrongen, men vad fan sysslar jag med, man blippar inte kortet inne i tunnelbanan. Vaknat, nja mer zombie. Hade jag gått hit enbart i jeansjacka hade jag nog vaknat, men jag föredrar torr-zombie-tillståndet..

Det finns inget dåligt väder bara sövande kläder.

Men jag hade tur, Pressbyrån hade öppnat, köpte en kopp kaffe. Nu måste jag stänga rocken, ifall jag somnar och tappar kaffekoppen över mig.

Nix, jag tappade inte koppen över mig men hade jag gjort det kunde jag ju köpt en ny kopp när jag gick av och blivit avsköljd i väntan på bussen.

Skulle behövt en kopp kaffe till för att vakna, men det är i alla fall torrt och skönt inne i bussen.

Torrt, nja till nästa resenär skall sitta här. Funderar på att ta en sydväst-snooze, tar jag på mig den här inne så skyddar öronlapparna från ljudet av blippande mobiltelefoner. Men jag skall ändå av om ett par hållplatser.

Går av bussen, fortfarande inte riktigt vaken, men jag fick lite hjälp på traven. Skall gå över gatan.

And now I´m entering the ……………

Lägger ut en bild som visar varför paraplyer är totalt värdelösa.

Se dig för gubbjävel!!!!!!!!!!!!

Det finns inga dåliga bilägare, bara dåliga kläder, eller förresten det gör det visst. Okej jag har kapslat in mig totalt i regnkläder, så det blev bara en massa uppfriskande vatten i ansiktet. Jag borde vara helt vaken nu.

MEN

Fyra minuter senare.

Men vad nu, känner igen den här skylten, just det jag jobbar ju här, hur kom jag hit egentligen?

Äsch skit samma nu är jag på jobbet och hänger av mig, börjar om elva minuter, en iskall dusch, sen är det bara att hoppa i dom gröna kläderna, upp på avdelningen, hälla i sig en kopp kaffe till och börja jobba.

Jävlar höll på att glömma borsta tänderna.

KajsaLisa

DEL 2 KOMMER I NÄSTA FOTOUTMANING HOS GEMS WEEKLY PHOTOCHALLENGE PÅ TEMAT TAPPA.

14 svar

 1. tur att jag inte jobbar mer…. när jag sist var i Stockholm för två år sedan (på min nittioåriga fars begravning) dötrött från Finlandsbåten, för hade vridit klockan åt fel håll… sovit tre timmar, zombiekänsla, lycklig över att Pressbyrån precis öppnade, de sålde ganska bra frukost till mig och mitt äldsta barnbarn (som följt med och fått se mina rötter)

 2. Suverän tolkning av temat! Inte avundsjuk på resan till jobbet i det vädret. Jag brukar avundas de som kan åka kollektivt men en sån dag är det rätt skönt att krypa in i bilen och möta regnet inifrån 🙂

 3. Haha! Härlig och rolig tolkning som vanligt 😀 Vissa dagar känner man mest för att stanna kvar i sängen och dra täcket över huvudet… Fast då brukar det bli för varmt istället 😉

 4. Härligt! Men tur jag inte var med. Har ju inga vettiga regnkläder. Vad gäller att snooza har jag nog aldrig gjort det. Vet jag att jag ska upp är det lika bra att ”hoppa i det”. Och det var ju det du fick göra. Nåja. Mer eller mindre hopp över och i pölarna.
  Och i god tid var du men det kände lite stressigt.
  Ser fram emot nästa avsnitt.
  Gillade alla bilderna och mest de där blöta.

 5. Ha! Vilken start på dan!!!

 6. Hahaha! Ja, att du över huvud taget tog dig till jobbet denna okristna tid på dagen är bara det en bedrift. Ska bli kul att se nästa vecka vad du tappade, förutom humöret kanske;-)

 7. Kul inlägg! Ett helt äventyr för dig att vakna och ta dig till jobbet! Ser med spänning fram emot del två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: