• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 17 andra, prenumerera du med.
 • Kategorier

GLADMÅNDAG: ATT TRÄFFA EXAKT

Jag berättade tidigare om min sexåriga släkting som börjat lyssna på hårdrock. Han hade fastnat för Five Finger Deathpunch.

Som jag skrev tidigare så plockade jag ihop ett kitt med Five Finger Deathpunchsaker, tshirt storlek 128 och en CD. Nu trodde jag att jag fått ihop den perfekta julklappen, tills jag fick höra att hans favoritlåt var Jekyll and Hyde.

Okej förstår en sexåring att låten inte finns med på CDn, nej den här julklappen måste träffa mitt i prick. Inget antiklimax på julafton här inte, jag åkte in till stan och konstaterade efter att jag besökt dom två skivaffärer som finns kvar att det hade varit lättare att fega med Lego.

Sen hittade jag en CD hemma i mitt arkiv som innehöll rätt låt, visste inte om att jag hade den ens. Men har man cirka 400 CD så är det ju lätt att missa det. Jag har en Greated HitsCD med dom, där det jag gillar med bandet finns med, så det spelar ingen roll, han får den här också.

Okej julen är räddad, länkar upp det här till Caritas GladMåndag.

KajsaLisa

10 svar

 1. haha, härligt! jo, jag vet, har man över 400 olästa böcker så hittar man överraskningar ibland… 😀

 2. Snyggt räddat där! 😀

 3. Gissar att det här inlägget kvalar in i kategorin dubbelglädje:-) Fyra hundra CDn – vilken tur att du hittade rätt där. Å då du inte ens visste att du hade CDn är det ju perfekt att killen gör den rättvisa och lyssnar på den:-)

 4. Bra jobbat! Och inte vill man göra en 6-åring som är intresserad abv hårdrock besviken. Ja,, ingen annan sexåring heller. Det här blir superbra.

 5. Det gör honom glad – julglad 🙂
  Tack för ditt Glad-måndag-bidrag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: