• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

TRÅKTORSDAG: INSIKT

Fy fan var jag saknar det här.

DSC_9938 3

Hela min livsstil har rasat ihop under den här pandemin, nu har man en ickeröjig helg framför sig igen.

MEN.

Jag hade väl redan insett det här, jag är priviligerad.

Jag känner en kille, ensamstående farsa till en son och boende i en svensk småstad, han är minst lika mycket inblandad i den här svängen som jag är. Vi snöar ofta in på samma nya band som dyker upp och när jag berättar att jag sett dom i Stockholm eller London suckar han, där skulle jag velat vara med.

En gång tog han flyget till Umeå för att se ett band jag fotat tidigare och hade kontakt med. Han var överlycklig och jag sa att jag verkligen unnade honom det.

DSC_4146

Jag har ju bara behövt åka in till stan och sen ta nattbussen hem. Inte boka hotellrum i en annan stad och betala resan, därför har jag haft pengar över att besöka klubbarna i London.

Många i småstäderna som ligger utspridda i landet samlas på dom stora rockfestivalerna under sommaren som Sweden Rock, Sabbaton open air i Falun eller Gasklockorna i Gävle.

Egentligen vad jag upplever nu är hur det är att vara hårdrockare i Piteå, Värnamo eller Hällefors. Tänk jag var på 25 gig förra året, lite bortskämt egentligen. 

Lägger upp den bästa Coronavideon jag hittat. Hoppas jag får se det här bandet någon gång när pandemin släpper.

KajsaLisa

 

12 svar

 1. jag förstår, mycket man saknar

 2. Absolut trista tider och att tänka på att det inte nu är några hårdrocksspelningar kan jag förstå är jättetrist. Tillvaron ändras helt.

 3. Ja, vad gör man inte för sin hobby… Å jag förstår dina abstinensbesvär helt och hållet. Nu är jag ju ingen hårdrockare, men gissa om jag saknar alla strukna fotbollsfinaler och OS.

 4. Själv är jag ingen hårdrockare precis men blev förvånad över att jag tyckte att den musiken var riktigt bra att lyssna på när sonen höll högt ljud från sitt rum. Han gillar hårdrock (också annat förstås) och introducerade mig i den på sitt sätt. Hoppas du snart får släppa loss på det sätt du önskar! Ha en bra fredag!

 5. Ja vilket intresse man än har så är man begränsad nu, för att inte säga helt utesluten. Förhoppningsvis öppnar barerna här nån gång under nästa vecka. Om dom nu har överlevt snart två månaders avbräck…

 6. Har en kompis som också saknar det….efter 25 gig förra året, så förstår jag dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: