• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 16 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG: CORONASCHACK ELLER JAG HAR FÖR MYCKET FRITID.

Koncentrerar mig på en skylt idag i BPs skyltsöndag. Eftersom hela coronagrejen går ut på att den som har tråkigast överlever, så är det mesta kanske inte förbjudet men moraliskt förkastligt.

Men nu skall vi få lite spänning i karantäntillvaron.

DSC03420

Det här budskapet känner säkert alla igen. Det är tillåtet att handla mat, eftersom dödligheten hos dom som inte äter ligger på runt 100% och det överträffar coronadödligheten rätt mycket. 

DSC03424 3

Så här ser spelplanen ut, varje ruta på golvet inne på Coop är ungefär 25 cm vilket gör att du måste hålla ett avstånd på sex rutor åt alla håll från dom andra kunderna, som kan vara dina motspelare utan att veta om det.

Kommer dina motspelare för nära så du blir schack, du kan flytta dig framåt bakåt, åt sidorna eller diagonalt. Ramlar du in i en frysdisk är du schack matt och måste lämna affären genom kassan utan att handla.

DSC03423

Tyvärr hittade jag inga motspelare, så jag går hem och kör en tvättmaskin istället. 

KajsaLisa

 

18 svar

 1. på Hemköp har de tejpat tydliga rutor för varje kund vid kassan, även plexiglas mellan två kunder som packar sina varor… plasthandskar och sprit när man kommer in i butiken.

 2. Hahahaha! Du är bara för bra:-))))
  Ja, inte bara det, du har tänkt till också med rutorna i affären. Dessutom verkar du kunna spela schack. Så impad jag blir, skitroligt!!!
  Tänkte du förresten på den totalt felaktiga storleksproportionen där. Med andra ord så började med ett skratt och slutade med ett:-)

  En härlig skyltning! Tusen tack för den och länken:-)

 3. Haha dina sylvassa reflektioner bara älskas, får man ingen man så dör man! Så sant som det är sagt. I vår lilla närbutik är det svårt att hålla avstånden, det är typ bara en meter mellan hyllorna och ska man passera någon för att komma till en annan hyllavdelning ja då måste man gå rätt nära. Men även tjocka finnkäringen drar in magen och gör så gott hon kan. Framför allt så sällan som möjligt, mest bara en eller max två ggr i veckan. Och hon ropar hoho innan hon går in. Om någon svarar ja då får hon vänta en stund…
  Hoppas du överlever nu när du tankat

 4. Du är klart finurlig! 25 cm rutor… schack matt vart jag tvungen att le åt. Jag tror vi kör med två meter här uppe… men vi är ju inte lika tätbefolkat heller.

 5. Haha! Underbar humor som alltid, och snyggt skyltat också 😀

 6. Haha, den var rolig mitt upp i all bedrövelse med smittspridning.
  Men nu får vi vara glada igen, det är ju måndag!

 7. Perfekt! Tack för lite humor med allvar. Funderar nästa gång jag går och handlar att ha med en tumstock som jag fäller ut. Får nog ta två så att de räcker till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: