• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 16 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG: URLESS

Okej jag vet jag är en dramaqueen, bortskämd och har det mycket bättre än många andra så jag skall inte klaga o.s.v. Länkar upp det här till BPs Skyltsöndag

Men jag är så jävla uttråkad.

DSC03414

Skall handla mat om det inte vore så att jag åkte en massa tunnelbana så kunde man ju åka helt gratis på bussarna. Men så roligt skall man inte ha.

DSC03416

Okej om man är gammal och sjuk, men så himla kul är det väl inte att sitta hemma att man vill ha varorna utkörda.

DSC03417

Men nu fick jag en ide när rockklubbarna är stängda ICA har i alla fall öppet till 23, säger till några kompisar så drar vi hit. Brukar kunna festa till klockan 3 utan problem så 23:00 är väl lite tidigt men bättre än inget.

Snacka om att man börjar bli desperat.

KajsaLisa

 

12 svar

 1. Lugnt och fint nu KajsaLisa, det kommer en tid efter den här pesten också. Stanna nu hemma och håll smitan låg. Du ser ju bolaget har ökat sin försäljning. Prova nya sorter ju…

 2. Hahaha! SL:s avråder ju till och med från att man överhuvudtaget ska använder buss/tunnelbana. Tror inte att dom tänker på smittspridningen i första hand utan mera på alla plankare… Sedan borde man har kollat med Google Translate, det heter nämligen ”boarding” och inte ”boardning” – grrrrrrrrr.

  Det där med att dra till ICA med några kompisar kan du också glömma, för nu är det en person åt gången som får handla. Inget partaj inne alltså, men utanför kanske;-)

  Så jag skrattade åt dinaskyltar och texten. Tusen tack också för länken:-)

 3. mina barnbarn dansar på coop

 4. Haha, jag har full förståelse för boredom. Jag tycker idén med en stor jävla baluns på ICA låter fantastisk, IN YOUR DREAM.
  Tyvärr är verklligheten urkass, och vi som dessutom är äldre (dock långt till 70) måste iaktta ännu större varsamhet. Att träffa familjen i påsk är uteslutet. Tack o lov har jag så jävla bra sällskap, för det första mig själv! och för det andra mina djur, i dessa dagar när man inte får kramas är de mer än guld värda. In med näsan i hundpälsen, det ger lyckoferomoner ! Stå ut, öppna en flaska med något du gillar och ha en så bra påsk du kan.

 5. Urless är bara förnamnet… Vi får inte ens hänga tillsammans i affärerna…

 6. Tänkte just på att det var gratis bussresor. Men har man månadskort så kanske det inte spelar någon roll. Å andra sidan behövs det för t-bana och pendeln.
  Vi handlar fortfarande själva och med tanke på att det är ganska glest så tycker vi det är just omväxling.Men vi ser hur det verkar vara med antalet människor innan. Kan då få ett par extra vändor/vecka. Hos oss har dock butikerna börjat stänga tidigare än 23 som de gjorde förr. Men pensionärer förväntas nog vara hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: