• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 16 andra följare

 • Kategorier

TRÅKTORSDAG: VECKOPANDEMI

Lägger in samma bild som för 14 dagar sen det är ändå ingen större skillnad mot idag.

DSC03353

Lika tråkigt och tomt och trist som vanligt. Jag har accepterat att Torsdagar är jättetråkiga, vädret är sämre, allt är trist och jag har bloggat om det ett par år tror jag.

Men det som hänt nu har jag lite svårt för, det verkar som vi fått en veckopandemi, Tråktorsdagen inspirerad av Corona, börjar smitta av sig på dom andra veckodagarna så dom också blir tråkiga .

Ta helgen till exempel skulle gå på rockklubb men inställt.

Kan ingen sätta Torsdagarna i karantän?

KajsaLisa

10 svar

 1. Vilket passande inlägg! Håller helt med dig! Läste din kommentar hos mig och hoppas bara att du har rätt, nämligen att folk tröttnar och slutar lyssna på dom självutnämnda experterna. Men som både du och jag vet så gillar ju folk dåliga nyheter mera än positiva dito. Så himla trist.

  Är de redan två år sedan du började med ”Tråktorsdag”. Är faktiskt rätt nöjd med mig själv att jag hängt på de flesta torsdagar. Å just nu är det ju hur lätt som helst att ”hitta på tråkigheter”, eller hur.

  PS. Vet att du vill vara anonym och du har lyckats utmärkt med det;-) Men hur ser det ut på din arbetsplats. Ställde frågan i en kommentar till ditt föregående inlägg. Det skulle vara intressant att veta hur ”läget” är på ”ett mindre sjukhus” i stor-Stockholm. Om inte den coola intensivsjuksköterskan som intervjuades på Aktuellt hade varit delvis snaggat hade jag kunnat tro att det var du. Men du är ju rödhårig och har svartmålade fingernaglar;-) DS.

 2. jag åker buss och spårvagn i Göteborg, inte precis fullsatt… var på gymmet igår, alla torkar maskiner

 3. Idag skiner i alla fall solen här, men så är det å andra sidan fredag. Den kanske inte har blivit smittad av torsdagen? Möjligen hjälper Spaniens betydligt strängare regler…
  Nejdå. Dagarna släpar sig fram och är inte sådär jättemuntra. Fast vi roar oss så gott vi kan 😀

 4. Jag tycker tisdagar också borde sättas i karantän!!

 5. Ja, visst är det mycket som är trist nu. Och inte bara på torsdagarna. För egen det ska jag undvika det kommunala vad gäller transporter så jag sliter ut skor och rygg. Och det är också ganska trist. Men ändå fint att ha förmånen att kunna röra sig och att det här är tillåtet-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: