• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 16 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG: NU ÄR JAG ARG.

Här kommer ett par bilder och text om vad jag tycker om läget i Corona country just nu. Länkar upp det till BPs skyltsöndag.

DSC03344 2

Så här såg det ut i  på ICA i helgen där toapapperen skulle stå .

Vill bara göra ett klargörande till dig som tömmer affärerna just nu, på hushålls och toapapper
Coronaviruset är farligt för äldre sköra och multisjuka människor, alltså inte dom som orkar släpa hem balar med toapapper från ICA.
Men jag förstår hur du tänker, givetvis handlar det inte om att du kommer att behöva snyta dig, utan du räknar med worst case scenario och vill elegant kunna hoppa över till den andra sidan.

how-to-play-wrap-the-mummy-party-game-paper-696x313-1

Problemet är att du är lite sent ute, den religionen dog ut för ett par tusen år sen, inte ens Egyptierna tror på den längre. Dessutom bor du inte i ett trekantigt hus.

DSC03346

Jag var snäll och sparade den sista kycklingfilen, till någon som behövde den bättre.

KajsaLisa

12 svar

 1. Hahaha! Ursäkta att jag skrattar. Eller nej, det är ju det du vill att jag/vi ska göra i dessa tråkiga tider.
  Visst är det märkligt att toapapper verkar ligga högst på allas hamstringslistor. Mat verkar komma i andra hand.
  Vi köper alltid toa- och hushållspapper på Lidl i 12-pack alltså. Så nej, jag hamstrade inte toapapper.
  Ska bli intressant att se imorgon hur mycket den lokala ICA har lyckats fylla på hyllorna efter hamstringsrushen den här helgen.

  Tusen tack för ett dagsfärskt (antar jag) bidrag till Skyltsöndag. Stort tack för länken också.

  PS. Du jobbar ju på sjukhus, så där kanske du kan sno en toarulle eller två. Fast på sjukhusen är ju toapappret likt smärgelpapper, så det var kanske inget bra förslag om du inte vill få skrubbsår vill säga;-) DS.

 2. Ja, vad säger man. Delar helt dina tankar. Detta ofog till hamstrande. Till vilken nytta. Toapapper för ett helt liv. Ohc dte kanske inte ens blir så långt.
  Folk köper upp sig p.g.a. rädsla och panik. Och de åkommorna är farligare än allt annat. Var är omtanken om andra . Den har nog hos en del aldrig funnits.
  Viktig skyltning och på många sätt.

 3. hur ska detta sluta, egoismen, hamstrande…. 😕

 4. Haha! Roligt skyltat, trots allvaret bakom 🙂 Hamstringen är verkligen hejdlös här i Spanien, speciellt toapapper är poppis. Jag köpte hem ett fyrpack för nån dag sen, fast sen upptäckte vi att vi hade tolv rullar i garaget som vi ”hamstrat” innan corona gjorde sitt intåg. Funderar på att lämna igen dom fyra rullarna…

  (Vi brukar köpa balar med toa- och hushållsrullar när vi storhandlar med bilen. Nu har Anders (knappt) kört bil sen han bröt armen, så jag vet inte riktigt när den inhandlades den balen vi hade där nere. Vi handlar med dramaten i dessa dagar tills hans arm blir ”körklar”).

 5. Jävligt märkligt det här med skitpapper samlandet, hela världen har drabbats av en kollektiv rännskita mellan öronen, jag har lite svårt att koppla ihop dasspapper med corona,(eller inte, för mycket Corona öl kan ge rännskita), ska man käka dasspapper eller vira sig in i det, eller kan det rent av vara så att dasspapper har en magisk läkande effekt på virus? Jag har under en längre tid misstänkt att 90% av mänskligheten består av idioter, det nu pågående kriget om dasspapper är en bekräftelse av det, spola ner idioterna tillsammans med sitt dasspapper. Ha det KL, och njut av R´N`R, Wall of Silence av Smackbound håller skitpapper manin på avstånd. xoxo. BL.

 6. Som skyltat ute eller mitt i verkligheten. Du var snäll som sparade kycklingfilén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: