• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 16 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG ÄNNU MER BÄRANDE

DSC02657

Höstrusk och höstförkylning på en gång, gymplanerna och rockparty på Debaser fick ställas in den här helgen. Eller höstrusk förresten löven hänger ju kvar gröna och det blåser inte ett dugg, sensommarrusk kanske. Lägger upp shoppingrundan i BPs skyltsöndag.

Jag hade ingen feber och kände i alla fall för lite frisk luft, så jag tog bussen och handlade.

DSC02635 3

Säger bara vilka tunnisar maten hemkörd, när jag går ut i höstrusket och snörvlar ,så sitter friska människor hemma och väntar på mat.

Först toa

DSC02634 3

neeej !!!!!!!!!!!!!!

Mamma med fyraåring och barnvagn före i kön.

Trassla upp barnet ur vagnen av med galonisar ned med byxorna, gummistövlarna i vägen av med gummistövlarna upp på toastolen………

Sen händer ingenting

”Mamma vill kissa hemma”

”Men gumman du var ju kissnödig”

Shit här står jag utanför och kissar på mig snart.

DSC02649

Okej det blev en kasse till mitt lilla snörvlande lördagsmys istället för Debaser, men nu slutar jag att handla och shoppar istället. Handla är sånt som är tråkigt typ mat, shoppa är saker som är kul.

DSC02640

Eftersom jag inte kan gå till gymmet, så mobiliserar jag istället älskar sådana här skyltar.

DSC02641

Ny träningsväska står i kön till kassan, jag försökte få fram den rätta färgen på den i datorn men fick till den här combon, matchar färgerna,? Kanske inte men det är samma material ungefär.

DSC02647

Ett fempack nya svarta strumpor senare skulle jag ta bussen hem en ny spännande skylt varför är allt försenat, jo för att det är höstrusk skall förklara.

Nej det är inte lövhalka, då är det tunnelbana det är köer, köer, nej jag läser inte den längst ned men gissar.

DSC02646

Japp det stod köer där med gissade rätt.

DSC02633

Det är nämligen så, att trots dom senaste årens trendiga galonmode, väljer dom flesta att bära traditionella regnkläder gjorda av av ett och ett halvt ton plåt.

DSC02658

Och dom blir inte ens blöta om fötterna, men jag tycker det är nästan lika fjolligt som att få maten hemburen.

Men om alla bussar är 15 minuter försenade och dom går var 15de minut, så är dom väl inte försenade egentligen utom den första.

DSC02644

Jag tar en 3/4  spegelbildsselfie i skyltfönstret så länge. Här syns den rätta färgen på väskan, plommon samt allt annat jag bär runt på.  Så en grön regnrock nej det är inget plommonträd, det är faktiskt jag. 

Tydligen blev jag väldigt inspirerad av Gems weekly Photochallenges på temat bär den här veckan, nästa veckas tema är blandat.

Men jag brukar blanda ihop och virra till saker så det löser sig nog.

KajsaLisa

 

 

 

 

 

 

14 svar

 1. Alla dina blogginlägg är synnerligen bärande, o de tre senaste alldeles extra mycket så. Jag som inte har de där regnkläderna i plåt får också frisk luft, motion, styrketräning för armar och ben o vad mer? som jag bär och bär och bär. Inte bara till mataffären, det jag sorterar i soporna ska också landa i återvinningsgrunkorna. Och de ligger en km hemifrån. Hoppas du inte fick påspädd förkylning av din blöta shoppingrunda! Men jag tror inte det, du är nog lika seg (minst) som jag. Och kanske belöningen var en varm toddy?

 2. Helt makalöst bidrag till Skyltsöndag, som vanligt alltså:-)
  Undrar om du inte borde ha gått till rockparty på Debaser i alla fall, alternativt fått maten hemkörd. Åt andra sidan fick du ju ett alternativt gympapass med kasse och ny väska som du fick bära samt en ”ansträngande” shoppingrunda i köpcentret. För att inte tala om den extra fuktiga luften medan du väntade på bussen. Tror nog att du är frisk och kan gå till jobbet imorgon;-)

  Vilken härlig skyltning. Fick mig många skratt där:-) Tusen tack för ditt bidrag och länken:-)

 3. Ett härligt skyltkåseri! Och trots förkylningeländet,inställt besök på Debaser och regn så kunde du ha humorn tillgänglig. Bra gjort. Jag undrar också varför man säjer handla om det som är lite halvtrist och ”shoppa” om det som känns roligare. Tror jag ska börja med att använda ”shoppa” när det häller mat. Blir kanske mer lustfyllt då.

 4. Haha! Ja, mycket bärande blev det hos dig under självaste bär-veckan. Den här veckan får du blanda och ge 🙂

  Fast jag vidhåller fortfarande att matshopping är den roligaste och tur är väl det – för det får man göra ofta 😀

 5. det har nog mer med TID än friskhet att göra…

 6. Höstrusk kontra en förkylning det vet jag som man att man inte leker med. Tror du jag kan beställa några matkassar med? Var glad du för en buss som går 15 minuter försenade… mina går bara två gånger om dagen, en på morgonen och en på kvällen vardagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: