• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

TRÅKTORSDAG NOJA

Hit men inte längre

DSC02589

Jodå lite längre kom jag

Jobbade kväll Torsdag, innan jag skulle till jobbet  tänkte jag gå in till några bloggar för att läsa och kommentera.

När  jag skulle besöka Ama De Casa försvann internet, en ytterst amatörmässig felsökning vilket bestod i  att dra ut sladden till rautern och datorn hjälpte inte och datorn sa bara att den inte hittade severn,

DSC02586

Var tvungen att åka till jobbet, kollade mobilen vad en ny Mac kostade på Elgiganten, usch 11490 kronor, den ser exakt likadan ut som min som är fem år gammal. Dagen var förstörd, dom här vackra planteringarna på väg till jobbet muntrade inte upp mig alls trots den knallblåa himlen i bakgrunden.

DSC02587 3

Gott om plats på tunnelbanan, nej lika tråkigt ändå.

DSC02590

Men när jag nästan var hemma igen såg jag den här nyheten i mobilen, som muntrade upp mig betydligt, men då var det nästan Fredag och inte tråktorsdag.

Nu funkar allt som det ska igen och medan jag skriver det här funderar jag på vad jag skall göra med dom 11490 kronor jag sparat.


KajsaLisa

 

 

8 svar

 1. jo, hjärtat kan nästan stanna när datorn strejkar… då ringer jag till sonen (maken får inte röra min dator eller iPad)

 2. Visst blir man totalt ställd när datorn helt plötsligt lägger av. Känner igen din amatörmässiga felsökning. Brukar själv lägga till ett steg, nämligen ta ut batteriet i minst 10 sekunder.
  Men vilken himla tur att det var Telias fel och du sparade 11 490 kronor. Då är det bara sätta sprätt på pengarna;-)

 3. Inte så himla tråkig torsdag. Det regnade ju inte. Perfekt med denna sparade summa. Själv satsade jag de pengarna för något år sedan på en ny Mac. Utseendet var detsamma som min gamla Mac men prestandan en annan. Har den gamla från 2009 i reserv. Lite antik , men den är i tjänst då och då.

 4. Oj! Jag hoppas att det inte var jag som sabbade för dig… Men en AMAtörmässig problemsökning måste ju ändå vara den bästa om man vill besöka min blogg 😉

  Hemskt när det blir sådär med uppkopplingen, men när man ser att så många andra är drabbade så ser man ju att felet inte är hos en själv, och då känns det genast bättre. Bara att vänta. (Vilket kan vara jobbigt nog…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: