• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

SKYLTSÖNDAG TESTING TESTING

DSC02360

I Fredags tänkte jag luncha på Akkurat men dom hade inte startat upp lunchen efter semestern, så jag testade deras systerkrog Oliver Twist istället.

DSC02347

Aldrig ätit här tidigare men det fick bli nummer tre, en Skebo till maten.

DSC02349

Det var gott men nådde inte riktigt upp till Akkurats nivå.

DSC02353 2

Gott om skyltar till BPs Skyltsöndag i alla fall.

DSC02354

Avslutade med en så här.

DSC02358

Ute igen på Repslagargatan, nu när jag testat en ny pub, nu till nästa test.

DSC02361

Går nedför Götgatan.Jag skall hör och häpna testa något som jag gnällt på väldigt mycket. Paraply fungerar det verkligen eftersom jag försov mig i morse tog jag bilen till jobbet. Nu har jag druckit två öl runt 4% och måste flumma runt på Söder i några timmar innan jag kan åka och hämta bilen och köra hem.

DSC02363

Men det regnar ju inte så mycket.

DSC02378 2  Ops varför sa jag det?

DSC02368 2

Tillbaka efter att jag sprungit ut och in i butiker i en timma är jag tillbaka vid Medborgarplatsen, det regnar rätt mycket men inget skyfall. 

DSC02369

Slår mig ned på uteborden  vid Max, och sammanfattar min empiriska studie. Jag har en torr keps och lite mindre vatten på överkroppen. För övrigt är det ingen skillnad med eller utan paraply tycker jag, speciellt armarna. 

DSC02372

Okej då tänkte inte på det, har man t-shirt blir man inte blöt om ärmarna, skall tänka på det i Oktober när det är sju grader varmt.

DSC02371

Som ni ser på klädseln så var jag rätt pessimistisk över hur studien skulle utfalla, kanske funkar bra i sånt här väder en halvtimma, om det inte regnar för mycket eller blåser, vilket det inte heller gjorde. Jag skall väl promenera runt minst två timmar till innan jag kan hämta bilen och hade jag litat på paraplyet hade det blivit rätt obehagligt. Dessutom funkar det inte att sitta så här med det, för då blir man blöt i rumpan. 

DSC02381

Okej det gick det ju inte sönder i alla fall, fast jag fastnade i några andra. Men nu åker det ned i ryggan igen sen drar jag sydvästen över öronen.

Yipeeeeee bägge händer fria.

DSC02382

Nere vid Slussen, nu kan jag vinka till Jessica, vem det nu är och hon ser det.

KajsaLisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 svar

 1. Unerbara KajsaStina, minns inte när jag log så brett senast. älskar oväder, regnväder o allt sånt, o du är en av få jag ofta ser skildra det på bild! är alla andra rädda om sina kameror? kanske ska man vara det, mina håller kort tid pga att jag fotar i alla väder, snöstorm, regn, hagel osv….men det är ju så kul när det händer nåt!Väldigt lång öllista där som gav mig ångest när jag inte kände igen ett enda märke…tycärr är jag ingen finsmakare utan väljer sånt som är kallt, lättdrucket och har tillräckligt med pocent!

 2. Hahaha! Vilket roligt inlägg. Å skyltar fanns det ju verkligen gott om på Oliver Twist.

  Japp, det ösregnade hela fredagen här också, men jag behövde inte hängslen och livrem (läs: regnkappa, sydväst och paraply), för jag stannade inne;-)

  Förresten är bilden med skjorta som matchar paraplyet en absolut höjdare:-)

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

 3. Jag tror Jessika ser allt, hon har säkert en griffeltavla och antecknar med fulla kritor. Mycket kul skylt föresten. % på ölen tog det en stund att fatta… funderade på om det var någon ny slags prissättning… men så har jag inte druckit öl på en 14 dagar nu… smaken min är som… du det vart en dyr resa med bilen… eller parkerar du fritt, men skyltar vart det.

 4. Skebo… Skellefteåbostäder har utökat sina bostadssysslor med öltillverkning ser jag 🙂

  Sju grader varmt i oktober? Låter inte så dumt. Här har vi +3 redan nu i augusti…

 5. Eftersom jag ännu inte varit på Akkurat, men det ska bli, så väntra jag också på att de ska öppna för lunch . Kul att du var på O.T. I början av 2000-talet var jag där en del med vänner. Och det bestående minnet var ölen och de några kvällar i veckan serverar korv med bröd kostnadsfritt till ölen. Mat har jag inte testat.
  Och visst regnade det. Din empiriska studie tar jag till mig. Har fortfarande ingen regnrock men ett rejält golfparaply. Dock otympligt att ha med sig i vimlet på Götgatan.
  Skyltningen fick du till bra där du traskade i regnet och både skyltar och bilder piggade upp.

 6. Trevliga test, helt i min smak

 7. Regn, kommer man aldrig ifrån. Det är dock bara vatten, men man blir kyligt blöt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: