• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 11 andra följare

 • Kategorier

GLADMÅNDAG: TILLBAKA TILL TEKNIKEN.

Nu är semestern slut och det är dags att börja blogga igen, fast glad kom hem tolv i natt och började jobba sex så det blev ingen SkyltSöndag tyvärr. Jag varit helt ouppkopplad i över en vecka, rätt avstressande.

DSC02258

Lägger upp en bild till Caritas GladMåndag på lite avstressande teknik. Rådhusklockan i Norrtälje som jag besökte ett par gånger. Klockan har bara en timvisare, tror det är dom där minuterna som stressar upp oss, klockan ger ju precis lagom tidsuppfattning, i alla fall på semestern.

KajsaLisa

8 svar

 1. Hade jag inte varit uppkopplad i en hel vecka hade jag varit så stressad att jag sökt mig till närmaste wifi-ställe. Eller rättare sagt, det hade jag gjort redan efter en dag. Snacka om internet-beroende i mitt fall. Beundransvärt att du klarar denna ”stress”.

  Ja, en vanlig radhusklocka den får absolut vara med på en glad måndag:-)

 2. Aj fan… det är alltså minuterna som stressar upp en. Men å andra sidan är jag dålig på klockan. Dessutom har mitt dygn 25 timmar… tror jag. Aha du missade Skyltsöndag 😉 Vet du vad? Det kommer fler 🙂 Ingen uppkoppling?!?! Stannade inte världen då… Går det att leva så…

 3. Haha! Verkligen den perfekta semesterklockan det där. Ja, om man inte har några tider att passa vill säga, det har vi ofta under semestrarna… 🙂

 4. Skönt att vara helt av/frånkopplad- Och din glada måndagsbild från Norrtälje gillas. En klocka med bara timvisare. För egen del har jag numer i princip lagt bort klockan. Har inte så många tider att passa. Jo, när jag jobbar förstås. Men inte annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: