• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

SÅ VAR DET DEN TORSDAGEN

Nix ingen Tråktorsdag idag, varit på bolaget, startat upp den här som verkar sugen på att åka iväg. Tänk vad avis alla kvastburna kommer att bli, high tech och en effekt på över 1000 watt, bara att ge sig av och bräcka alla andra på den blå kullen. 

DSC_0465 kopia

Men blev det så?

Nej givetvis inte, kom inte så långt, så det blev TråkTorsdag i alla fall.

Just det en sak till är det någon som kan låna mig en lång skarvsladd, helst flera.

KajsaLisa

10 svar

 1. Glad Påsk på dig! Du ska leta efter den trådlösa modellen, någon solcell på hjälmen… allra bäst är att skaffa ett turbindrivet kraftverk och utnyttja vinden. Däremot vill jag styra in dig på en gul modell som sympatiserar med helgen men låt gå då för julen varar väl ända till påska. Vad beträffande mina idoler så har de ramlat ned, eller bäst före datum passerat men en låt som passade till min körning i vintras håller ännu, kolla får du se http://nacka144.se/?page_id=23380

 2. ett av flaskorna men tupp på släpade jag också hem, det blev lokalt göteborgskt. lager, stout och ett ale till maken.

 3. Haha! Jag har också testat att uppgradera kvasten, men sladden var på tok för kort, kom inte ens halvvägs 😉 Nästa grej är väl att prova flygande mattan? Men den var alldeles för blöt i år… 😀

 4. Bra, då gör det inte så mycket att jag också glömde Tråktorsdag;-)
  Tror vi har liknande ”flygdon” i form av en röd dammsugare, men min har en extra lång 13 meter sladd. De var liksom kravet när jag köpte den för 7 år sedan;-)

 5. Vad gäller skarvsladd kan jag låna ut ett par när vi kommer hem i slutet av april Men det kanske är för sent…Hojta till om det behövs då.
  För egen del fick jag ta kvasten till Blåkulla men det var god vind så det funkade ok. Men lite kämpigt hem blev det. Du hade helt klart et bekvämt fordon här och med stor effekt. Trist att du inte kom iväg för jag hade en fin picknickkorg med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: