• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 11 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

GLADMÅNDAG MED LÄTTJA

Att få till Caritas Gladmåndag när man har en veckas kvällsskift framför sig är inte så lätt. För att skapa den glada måndagen får man liksom dra ut helgen så den består till man glatt dyker upp på jobbet i grön landstingsuniform och tofflor.

DSC00239

Okej här börjar min Måndag med att jag hällt ut förra veckans rena tvätt, i min obäddade säng, som jag legat och sovit i på tok för länge på morgonen.

DSC00240

Äsch, det är ju helg fortfarande och sortera tvätt är bara såååå himla tråkigt, den åkte tillbaka i tvättkorgen. Jag kan ju inte hålla på att brottas med en massa jeans och trosor när jag skall sova inatt.

Sätter mig vid datorn och kollar in det här bandet på youtube istället. Fem metaltjejer från Schweiz, så himla grymma, funderar på att köpa biljett till deras gig i London i Januari, men äsch fixar det i morgon.

DSC00234

Oj vad tiden går när man sitter såhär dags att åk till jobbet, på med jeansjackan och ned med matlådan i ryggan sen ut i den krispiga höstluften (det där jävla uttrycket igen)

Ha ha knappast bilden är från min långpromenad Söndags, vi tar det från början.

DSC02616

Det ösregnar, medan smattret mot fönstret säger ta bilen.

DSC02620

Så fan heller har jag köpt ett par Eccoboots med Goretexmembran för 1700:- skall dom ta mig fan gås in under rätt förhållanden, någon måtta på lättjan får det vara. på med regnrock över jeansjackan.

DSC00241

Sitter på perrongen och väntar. Dry socks and just love them , men dom är lite för låga att hoppa i vattenpölar med, fortsätter det här vädret kan jag ju byta om till gummistövlar när jag kommer hem  och gå ut och hoppa i dom i natt.

DSC00246

Behövde inte vänta länge han inte dricka ur kaffet. men det här är väl höjden av lättja, köpa dyrt kaffe i Pressbyrån, hälla upp ett par skopor i bryggarn hemma, hur svårt kan det va, men glöm inte att det är helg fortfarande.

DSC00254

Nu är helgen nästan slut, av ren lättja outsourcade jag produktionen av min rotmos eller vi kallar det ödmjukhet, jag har insett att det finns dom som är bättre på rotmos än vad jag är. Men jag har skurit gurkan helt själv, min karriär har jag inte heller lagt ned någon större energi på, det blir aldrig någon chef av mig, men jag kom ihåg att köpa senap. .

DSC00257

På väg hem i duggregnet, det där var ju inte mycket att hoppa i, äsch vi skiter idet. Jag har ju tvätt att ta hand om.

Men jag skiter i det också och fixar det i morgon.

KajsaLisa

 

Annonser

6 svar

 1. nu har en ju bra tvättmaskin, det hade inte kvinnorna (!?) förr.

 2. Haha! Älskar dina härliga inlägg – även om det nu råkar ha blivit tisdag så blev jag glad i alla fall 😀

 3. Hahaha! Instämmer helt med Ama! Du får alltid till det till 100 procent:-) Å då du alltid ger mig fototips så kan jag ju tacka dig för dessa genom att ge dig ytterligare ett praktiskt råd:
  Skulle jag ta upp nytvättad tvätt i lägenheten skulle den aldrig bli vikt. Alltså gör jag det direkt i tvättstugan. Eller rättare sagt min man gör det. Jag tvättar;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: