• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 11 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

SÅ HÄR RÄDDAR MAN EN TRÅKTORSDAG

Klockan är nu 00:26 och när jag gick in i mitt kommentarsfält hade BP påpekat att jag bara hade en halvtimma på mig att lägga upp Tråktorsdag.

VI går igenom reglerna.

Tråktorsdag kan skapas på två olika sätt. Antingen har man så förbannat tråkigt att man när som helst under Torsdagsdygnet kan släppa ett riktigt tråkigt inlägg, med tråkig bild. 

ELLER

Så får man helt enkelt sammanfatta Torsdagen för att hitta det tråkiga. Tänk om det blir riktigt tråkigt klockan 23:58 då kan man ju inte hinna beskriva det tråkiga innan det blir Fredag. Därför måste man senast skriva Tråktorsdag senast innan man går och lägger sig natten mot Fredag.

Haha, jag är fortfarande uppe 🙂

Men nu skall jag tänja reglerna ytterligare.

DSC00078 2

Kolla den här bilden, riktigt grått och tråkigt, nästan så kameran protesterar och vägrar lägga upp det på minneskortet. Det är bara ett problem.

Jag tog bilden på väg till jobbet i Onsdags.

DSC00080 3

Såhär såg det ut idag jättefint sensommarväder och då kan man ju inte använda den tråkiga bilden. Shit här går jag till jobbet glad och njuter av det fina vädret

DSC00086 2

Men på  tåget insåg jag hur fruktansvärt tråkigt det var, att det fina vädret som jag njöt av förstörde min tråkiga torsdag, vilket i sin tur gjorde att det blev tråkigt i alla fall.

Då var ju liksom problemet med tråktorsdagen löst.

Vilket fick mig att tänka på en annan sak.

Med tanke på den krångliga regeringsbildningen, så vill jag uppmana partierna att dom kan kontakta mig för kreativa lösningar, så ni kan se era väljare i ögonen utan att skämmas.

Jag tar bra betalt men kan snurra till allt så det låter bra 🙂

KajsaLisa

Annonser

13 svar

 1. Haha! Ja du är verkligen expert på att snurra till saker så dom låter bra 🙂

 2. Hahaha! Du är betydligt mera kreativ i ditt tänk än vad jag är/var, även om jag inte hade tråkigt alls igår och inte la upp tråkiga bilder heller – enligt mig alltså;-)
  Tror nog du skulle bli en bra konsult i samband med regeringsbildandet, bara du först ser till att sossarnas container-valstuga forslas bort från Döda torget i Täby;-)
  Stort tack för länken, och tack än en gång att du påminde mig. Ska nog hitta på en BP-tolkning för Tråktorsdag framöver också, bara du påminner mig;-)

 3. jag har aldrig tråkigt 😳

 4. Här var det kreativa tråktorsdagstankar. Och när jag funderade så kanske det inte alls hänt något tråkigt en torsdag utan på en onsdag. Å andra sidan kan man ju tänka på det en torsdag så att den dagen blir tråkig eller i varje fall en del av den. Klurigt det här.
  Vad gäller regeringsbildningen så har jag framfört några tankar som kanske kan beaktas. Dock som oberoende för partibok har jag ingen . Inte till något parti. Men röstat har jag och intresserad av politik är jag också-

 5. Har de hört av sig ännu? Något säger mig att de gamla träbockarna inte vill ha kreativa lösningar 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: