• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 18 andra följare

 • Kategorier

NJUTBARER

Vad menar Susanne med veckans fotoutmaning i Gemsweekly Photochallenge?

Njutbar.

Äsch till slut kom jag på det, jag lägger upp några barer i London och Stockholm där jag njutit.

Börjar med …..

London

IMG_2956

The Underworld. min favoritrockklubb i Camden, tyvärr stänger man baren efter sista bandet, man skulle kunna ha öppet längre med tanke på att man gjort stambyte vilket gör att toaletterna fortfarande fungerar efter andra bandet.

DSC00639

Electric Ballroom ett annat spelställe nästan tvärs över gatan. Ärligt talat känns inte köksö lite mainstream barö är coolare och mer njutbar.

DSC_2019

Crate Brewery baren ligger i en gammal industrilokal i industriområdet Hackney Wick, allt är byggt med återvunnet material dom hittat i området. Testa deras fantastiska Stout

DSC_2014

Men köper du deras lammpizza, be att få den utan mynta. Engelsmän kan förstöra mat ifall man inte har koll på vad dom gör.

Stockholm

DSC_3587

Harry B James i Kungsträdgården . Ingen speciell bar egentligen men en cool rockscen med bra belysning för foto. Tipsar att du kör sorterna till höger. Blir du allt för IPAsträv i strupen så bryt av med en Briskacider till vänster.

DSC_0316

Debaser Strand Hornstull nere vid Hammarbykanalen. Nej du får givetvis inte dansa på bardisken, om du inte heter Michael Monroe givetvis. Finsk Glamrockare som debuterade med Hanoi Rocks. Still going strong, fast han passerat 50 med råge.

Men gör inte som jag gjorde i Fredags, tänkte såhär: Cash i garderoben, cash i merchen (stånd där banden säljer plattor och t-shirts), jag tömde kontot  i bankomaten.

Cash is king i helvete heller. Dom tog bara kort i baren, men som tur var  hade jag bara hundralappar och hittade flera trevliga personer som langade åt mig.

DSC_0807

Akkurat Hornsgatan på Söder, min absoluta favorit. Men gå inte in och beställ en stor stark eller Mariestads, det finns inte. Dessutom kommer du att mötas av en blick från dom andra i baren som säger

Tror du att du är på någon jävla Ålandsbåt eller?

Södermalmspilsner eller Grims lager är dom två lagerölen på tapp men testa något annorlunda istället. Står det Noir de Dottignes på griffeltavlan så ta den.

DSC00162 2

Absolut mest njutbar.

KajsaLisa

 

 

 

24 svar

 1. Absolut njutbart! Den enda bar jag , du vet min höga ålder, känner till och besökt är Akkurat. Skulle jag besöka de övriga hade jag nog inte ens blivit insläppt. (Kunde nog gjort det utomlands och har besök liknande där många gånger och inga problem.)
  Bra tolkning!

 2. stor stark tror jag inte beställt nån gång 🙂

 3. Haha! Vilken underbar tolkning av veckans ord 😀

  Men jag måste erkänna… Första gången på Akkurat beställde jag en stöl (och fick onda ögat). Men det är väldigt många år sen nu, så det är kanske preskriberat 😉

 4. Heisann, altfor lenge siden jeg var på pub i London, forstår jeg!
  I Stockholm har jeg nok aldri vært på noen, takk for tipsene!
  Ha ei flott uke ;:OD)

 5. Nä men titta vad katten släpade in, BL på Sverige och KL besök,.eh,.jag vill också delta med något njutbart.
  Först funderade jag på en final shootout Battle Beast vs Beast In Black, men fastnade på Tina S cover av Gary Moore´s The Loner, den här lille fransyskan sopar scengolvet med samtliga gamla rockrävar, det kvittar vad hon spelar, hon behärskar allt,.skapligt pinsamt för alla ”stora namn” inom hard rock-metal. Ha det gött KL, puss på rumpan.

  http://www.youtube.com/watch?v=9e9AyDXx19Q

 6. Coolaste tolkningen hittills. Häftigt att få en inblick i en värld jag inte kommer till annars.

 7. Det här inlägget är nog det fyndigaste jag läst till temat. Absolut briljant tycker jag. Det är nog bara du som kan komma på en sådan tolkning.

 8. Det ser och låter njutbart av din text men om man som jag inte har lärt sig dricka öl lämnar jag plats i barerna till andra :-). Som tur är så finns det mycket olika njutbara upplevelser så det är bara att välja vad man själv vill njuta av. Jag hoppas du får en riktigt njutbar helg!!

 9. Den där pizzan gjorde mig hungrig!
  Gillar din tolkning av njutBAR, jag ska försöka komma ihåg att se något annat i orden än det man tänker på första gången man ser dem 🙂

 10. Flott tolka.
  Det blir pubrunde neste gong eg er i London 🙂

 11. Håller med om att det är coolare med en barö än en köksö.
  Kul idé att bygga en bar av material som de hittat i området. 🙂

 12. Underbara njutbara bilder i precis din egen kajsalisa stil love it !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: