• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

STOPPA INVANDRINGEN ( TILL GOTLAND )

Jaha, i dag var det Sverigedemokraternas tur att inta Almedalen.

Du Jimmie Åkesson, är du helt säker att Visbyborna vill ha dit dig, det kan ju vara så att dom byggt den där muren av en anledning liksom.

45a7733dc7d82ca4637cc326340fc4d73f28be83

Ja ja, du måste fly dit och hålla tal bara för dom är så elaka mot dig på fastlandet, men hur tror du att det skulle gå om alla som fått en tårta i ansiktet skulle fly till Gotland? Har man problem med att folk kastar tårtor på en och kallar en för rasist så kan man lösa dom problemen där dom uppstår inte i Visby.

Gotland har fått nog av alla fastlandsidioter som flytt dit. Först någon jävla filmregissör  i basker, som var så efterbliven att han upptäckte färgfilmen ett decennium efter alla andra, sen skulle han sitta på en ö på norra Gotland och ha ångest. Så alla förbannade gamla alkoholiserade rockpoeter, som skall sitta i något vitt kalkstenshus och skriva nödrim för det är så jävla genuint liksom.

Gotlänningarna har klarat sig i tusen år utan det.

Nej för fan kom inte och säg att du dyker upp där som en sån där kulturberikare. Du dom har medeltidsvecka där, på medeltiden fanns det riddare och utbildade handelsmän i Visby. Hur såg det ut i Sölvesborg då?  Jo jo jag kan tänka mig någon anfader till dig med lågt pannben, som gick och vallade en vindögt ko på en leråker.

Nej, du skall väl bli en sån där invandrarentrepenör som snor jobben av Gotlänningarna. Jag tror inte dom är det minsta intresserade av hur ni lever i Blekinge. Farsan gjorde lumpen där på 70-talet och har berättat att skulle man ha ketchup på korven kostade det 50 öre extra.

Är det det du kallar blekingsk kultur kanske.

ImageHandler-3Kulturberikare från Blekinge

Nej du hajar nada av saffranspannkaka och gottlandsdricke. Öppna din förbannade korvmoj med dyr ketchup på Stora Torget, sen tar du dit dina släktingar och alla andra hjon du känner. Dom kommer att åka moped runt din korvmoj eller sladda runt i gamla Volvo 740 med trasigt avgassystem och väsnas hela nätterna, så dom stackars Visbyborna inte kan sova, fast dom skall upp tidigt på morgonen och jobba ihop till era socialbidrag.

Men jag säger ungefär som du Jimme :

Man behöver inte vara rasist för att tycka om Gotland.

Sen är det inte fel att ställa krav för att underlätta integrationen

Måste du dit Jimmie så lär dig i alla fall kasta varpa först.

KajsaLisa

Annonser

6 svar

 1. Oj vad du var moderat i det här inlägget! Här var Freja betydligt vassare;-)
  Gotland vill nog inte missa Almedalsveckan (zzzzzzhhhhh), den är bra för affärerna nämligen;-)

 2. Hahaha! 🙂 fantastiskt inlägg.

 3. Hahaha, lilla Jimmie, han är fel överallt… Jag tycker de andra partierna är flata. De tiger om SD eller slåss på SDs villkor. Jag skulle önska att de inte tog upp invandringen, utan integrationen. Vi har ingen massinvandring som Jimmie älskar att ljuga om, men vi är ganska kassa på att dra nytta av de resurser som kommer till vårt land. De andra partierna borde berätta om hur de på bästa sätt ska se till att de som kommer hit involveras i Sveriges utveckling. Det vore ett effektivt sätt att osynliggöra Jimmie, byta fokus helt!

  • Både partier och media är flata när det gäller SD. Bara för att man satt på sig en mörk kostym och suttit en period i riksdagen så är det ingen skillnad. En rasist är en rasist, punkt slut. Men jag lovar att jag kommer att påminna om det här, varje gång jag skriver om dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: