• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

IDAG SKALL JAG BLOGGA OM FOTBOLL.

Det är full fart i VM i Brasilien idag åkte Italien ut mot Uruguay, fast Uruguays stjärna bits tydligen och högg en Italienare i axeln (länk)

Nej, jag vet absolut ingenting om fotboll, men eftersom alla skriver om fotboll eller pratar om fotboll så får jag väl också göra det.

Jag vet inte ens hur många det är i varje lag, okej skratta åt mig men det är skitsvårt att räkna dom när dom springer hela tiden. Dessutom är det något lurt med det. Vissa spelar som back och det vet jag vad det är eftersom jag har det i bilen, men alla springer ju framlänges.

SONY DSC

Men jag tänkte berätta lite om Friends Arena, det är ett stort arenabygge i Solna. Vi i Stockholm bygger sådana ibland, när några politiker vill bygga monument över sig själva. Oftast går dom med brakförlust, men det gör inte så mycket eftersom det finns skattepengar.

Där inne kan sådana som mig se storstjärnor som Iron Maiden på en jättestor TV i taket, om vi betalar en femhundring. Sen långt där framme står några figurer som påstås vara Iron Maiden, men det är ingen som vet om det är sant.

Hur som helst så kan man se fotboll där inne också, dom flesta går dit för att se just på fotbollen, men …….

Nu hörde jag igår på Radio Stockholm att Friends Arena köpt in flera hjärtstartare vilket räddar liv och det tycker jag är jättebra, men frågan är om det räcker?

def_large

När läktaren ser ut så här …….

Bråk

Vore det inte bra att komplettera med några hundra hjärnstartare också, vissa verkar behöva det. Sen kan ju han från Uruguay få en munkorg ifall man inte får igång hans hjärna. 

Nu hade jag lite åsikter om fotboll i alla fall 🙂

 

Annonser

10 svar

 1. Hahaha!

  1. Det är 11 spelare/lag på planen, men de har bar en boll att sparka på;-)

  2. Det finns en backväxel i bilen, men det finns en vänster-, höger och mittback i ett fotbollslag. Å i din bil finns det definitivt inte tre backar;-)

  3. Friends är Stockholms värsta skitbygge (sorry) någonsin. Även om du har en ball konsert där, så är akustiken en ren bedrövelse, bygget bedrövligt, mattan – utbytt fem gånger à 1,5 miljoner ett dåligt skämt och inredningen så billigt att den ser ut som om den levt 25 år redan. Gimme Tele2 Arena anytime…

  4. Å att rockkonserter förstår gräsmattan utöver fotbollsspelandet struntar jag totalt i på den arenan;-)

  PS. Har faktiskt varit på Friends och underkänt är bara förnamnet. DS.

  • Du menar alltså med dom kostnader dom haft för det här VMet att dom inte kunde få en boll var, otroligt. Nej jag gillar inte heller stora arenaspelningar, man kommer för långt från musiken.

 2. Tänk vilken fena du är på fotboll! Lyfter på hatten och saluterar! Jag kan inte göra annat än att hålla med experten KajsaLisa! 🙂

 3. Alltså, vuxna män som tycker det är en bra idé att bita en annan vuxen man inför direktsänd TV över hela världen… Där räcker det nog inte med hjärnstartare, där behövs det nog en helt ny hjärna… Jag kan fotboll, spelade själv i många år, det var skitkul. Men att kolla på det är ju bara så tråååååkigt, så jag

 4. Detta må vara ditt bästa inlägg under Kajsa Lisas karriär! En fotboll är rund och så springer det 25 personer och jagar bollen med blicken på planen, därefter sitter det x antal reserver och minst två tränare och sedan sitter experterna på läktarna och hejar på och dricker öl och slänger saker in på planen när de 3 svartvitrandiga inte har ögonen med sig men dom kanske kolla facebooken bara… Hjärtstartare vet jag däremot vad det är, på en tillhörande nära arbetsplats fick kamrater igång ett hjärta på en åkare häromdagen (22/6) Så en sådan räddar liv. Ett mycket rådigt ingripande intygade kommande ambulanspersonal. Vissa fotbollssuportrar har jag hört det slutar utan liv också.

 5. Tillägg: Bara 22 spelare får sparka på bollen, och bara en får ha visselpipa, och två signalerar när den åker över linjerna, därav blir det 25 på plan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: