• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

DAGS FÖR NYGAMLA UTMANINGAR

Okej, det är bara att erkänna, min en gång så välskötta kropp har börjat krackelera. Innan jag stack till London körde jag stenhårda pass på crosstrainer flera gånger i veckan, i och för sig gick jag väldigt mycket där vilket kommer att synas längre fram i min nya serie.

#Blogg100

(60)

IMG_2919

Men det blev rätt mycket sånt här, i London.

DSC_0035

Sen en del sånt här också.

Sen påsk, sen en riktigt blöt utekväll i lördags jag först nu börjar hämta mig från.

Det är dags att skärpa sig nu, jag har hittat en ny träningspartner.

Maud Olofsson.

maud

Är det någon som kommer ihåg henne ? Hon kommer inte ihåg så mycket själv nämligen, typ att hon köpte ett holländskt gasbolag för 90 miljarder. Alliansen verkar också glömt och Reinfeldt har säkert glömt att hon varit näringsminister, eller försökt glömma i alla fall.

Men hon är rent grym på en annan sak.

Springa i trappor.

Kolla länken

En riktig krutgumma, när journalisten ställer en fråga om Nuon, vips försvinner tanten ut i brandtrappan och journalisten har inte en chans.

 

Jag tar med tanten till London så ska vi smaka trappor ihop. Jag har testat trapporna vid tunnelbanestationen Queensway, 152 steg i spiraltrappa. Men då gick jag upp, för det var sån kö till den enda hiss som fungerade.

IMG_2918

 

Det är lika bra att gå ut stenhårt, Tunnelbanestationen Covent Garden ligger ännu djupare. Jag spurtar här, Maud får ta med en journalist dit, sen tar jag tre stegs försprång, då viskar journalisten Nuon i örat på henne. Etthundranittiotre steg med Maudan flåsande i hälarna, sen kan jag proppa i mig hur mycket fish and chips med öl jag vill.

IMG_2917 (kopia)

Men tänk om tanten fuskar.

DSC_0438

Nej, jag återgår till det jag pysslade med innan Londonresan, alltså innan mitt forna jag blev en skugga av sig själv.

Crosstrainer.

img_21061

Det här motionsredskapet är väldigt effektivt men förbannat tråkigt

 Tog hjälp av det här bandet.

IMG_3620 (kopia)

Lade in Sister Sins första CD i podden Switchblade Serenade. Den funkar grymt bra på den här apparaten. Men när den var slut var jag också slut. Jag meilade dom eftersom jag hade en häftig bild på sångerskan Liv och berättade det. Hon svarade och peppade mig att fixa dom två andra CD som bandet släppt givetvis, hon jobbar ju som personlig tränare. Den under är titelspåret på andra CDn som jag lyckades ta mig fram till innan Londonresan, började närma mig en timma på den här djävulsmaskinen.

Jag har sett henne köra ett stenhårt en och en halv timma på scen, utan att bli andfådd ens. Jag ger mig fan på att den videon är inspelad i tunnlarna under Covent Garden, hörs ju på namnet på låten. Sen spurtade hon säkert dom där 193 trappstegen upp i dom stövlarna hon har på sig.

Nu sticker jag och tränar.

Beach 2014 here I come !

KajsaLisa

Annonser

12 svar

 1. 1. Höll på att fråga vad en crosstrainer är. Tur att du visade bild på redskapet. Ingen förklaring dock, så vi skipper det det där;-)
  2. Fish ‘n chips – dreggel dregel – t o m mushed (äckliga) peas å en öl. Tips här: Kolla Backpiper’s Inn på Rörstrandsgatan. Deras fish ‘n chips är bättre än originalet i England på står maken… och jag. http://www.reco.se/bagpipers-inn
  3. Kommer ihåg tanten och hennes Östersund-dialekt, men hon verkar ju ha drabbats av samma minnesförluster som resten. What’s new???
  4. 193 steps/15 våningar upp eller nej – nej tack;-)

 2. Trappor är bra träning, men jag är säker på att Maudan skulle fuska, de gör ju gärna det, de där allianspolitikerna. fuskar, ljuger och glömmer… Och det är klockren ångemanländska tantaluran pratar, jag tror BP går vilse i norrländska djungeln, Örnsköldsvik ska det vara, inte Östersund. Ö som ö…

 3. Var länge sedan jag tränade på en sådan maskin. Kanske något att ta upp igen. Tanten minns jag också. Det lustiga är att de allihop verkar lida av dåligt minne eller som jag brukar säga De minns vad de vill och glömmer resten…

 4. Du får inte gå så hårt åt Maudan. Min svärmor led av Alzheimers och det var inga roliga grejor. Det begriper ju alla att Muadan har något liknande. Glömmer man vad man har gjort med 90 miljarder kan man inte vara frisk…..

 5. Aj aj aj, fish and chips och några öl är inte bra för formen, kunde ha varit värre, kippers och komage.
  Apropå crosstrainer och springa i trappan, jag kan ordna en inbjudan från N.Y.C track club, så att du kan vara med om Empire State Building run-up nästa år. 1576 trappsteg, snabbaste kvinnan har klättrat på 12 minuter, snabbaste snubben på 9.5, även jag har varit med några gånger, man är rätt så mör när/om man kommer upp, bra träning även för Kajsa Lisa,.och så har N.Y.C fina rockklubbar.

  • Låter lite extremt, får köra Covent Garden ett par veckor först.

   • Man kan ju vila halvvägs upp, och ta en fish and chips,.det finns en del som gör det hela extra jobbigt för sig, bla en brandman, som körde hela racet med full brandman utrustning, snacka om att vara i bra form.
    Men man kan givetvis hoppa över hela run-up, och satsa på att springa på rockklubbar istället.

    Jag brukade hänga på Sin-é på den gamla goda tiden, hade många irländska polare, bla en av ägarna, Shane Doyle,.och körde ett antal gigg med diverse band där. Sin-é gick i graven 2007, existerade på olika ställen mellan 89-07, East Willage, Brooklyn och till sist på Allorney Street på Lower East Side,.ack ack, those were the days,
    men det var kanske inte så konstigt att Sin-é fick bita gräset till slut,
    Sin-é betyder that´s it;-)

    För mig var ett år länge nog ang N.Y.C, en vinter och man fick nog,
    guitar row och L.A nästa,.vill man kolla på hårdrock band från Finland, då är L.A det rätta stället att vara i, mer hemmaplan för dem än Hell-sinki,.och så får man bättre betalt.

   • Rockklubbar i New York låter spännande, tyvärr finns ju inte Ramones längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: