• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

SHERATONS NYA FRUKOSTPÅSE

Snacka om att få vatten på sin kvarn.

Regeringen skulle överlämna sin vitbok om diskriminering av romer igår, hon som var inbjuden fick inte äta i frukostmatsalen på Sheraton där hon bodde för att hon var just rom.

Snacka om pinsamt.

#Blogg100

(27)

Hur tänkte dom egentligen, skall romer bara finnas i miljonprogramsområden, tält eller husvagnar, där Sheratons fina överklassgäster inte kan se dom?

”Herregud en rom till frukost, hovmästaren gör något jag satte min crossiant i halsen.”

Ingen fara, som vanligt har jag en lösning, jag har lösningar på allt.

Sheratons nya frukostpåse.

Nej, givetvis skall inte Sheratons gäster behöva slafsa i sig frukosten på hotellrummet i en påse. Sheraton är ett fint hotell, klart det skall vara sköna stolar och mysig miljö.

Sheraton-Stockholm-Hotel-photos-Restaurant-Threesixty-Restaurant

Nej, jag menar så här.

bag-over-head

Alla som bor på Sheraton får en påse innan frukost. Vem vet vad som döljer sig därunder, rom, jude, muslim , eskimå eller kanske Jimmie Åkesson.

Jag har redan pratat med utrikesminister Carl Bildt om saken och han blev överförtjust. Det kan ju komma fint statsbesök av alla kulörer hit och då har man löst det här.

100_1686_2

Provpåsen han fick av mig skickade han till President Obama, bara utifall att. Jag menar tänk om han dyker upp på Sheraton och dom säger åt honom att dricka sitt kaffe i receptionen för att han är hottentott.

Det vore ju pinsamt om något, skyltarna med whites only avskaffade ju Martin Luther King på 60-talet och Sheraton vill väl vara ett modernt hotell.

Men egentligen fick jag iden från den här låten med Hardcore Superstar.

Där ser ni vad smart man blir av att lyssna på hårdrock.

Det borde ledningen på Sheraton också göra.

KajsaLisa

Annonser

8 svar

 1. Förstår inte var du får allt ifrån??!!! Du måste nog vara den mest belästa svenskan i hela landet. Regeringen oavsett ”färg” borde anställa dig som problemlösare för allt.

 2. Tja, vad ska man säga, Svenska makthavare oavsett partifärg har alltid varit duktiga hycklare, så även idag ang minoritetsfrågor, på pappret existerar en massa fina grejer och rättigheter, men det är också allt, på praktiken pågår det samma gamla spelet Ala rasbiologiska institutet.

  Det finns saker i Sveriges historia man gärna försöker tiga ihjäl, som tex transatlantisk slavhandel som svenskar och deras danska polare bedrev på Karibiska S:t Barthélemy, svenskar och danskar var faktisk dem sista som officiellt handlade med slavar, och det trotts att slaveri och slavhandel formellt förbjöds i Sverige redan 1335.

  Nuförtiden består Sveriges kolonialverksamhet av stolta namn som tex H&M, IKEA etc, utnyttja folk i fattiga länder maximalt, och registrera bolaget i skatteparadiser så att man slipper betala skatt. Så, slaveriet pågår för fullt fortfarande, men vad gör det om man kan tjäna pengar, det är ju som man brukar säga i Sverige: Det är inte fult att tjäna pengar,.jag skulle vilja lägga till: Speciellt inte då när det görs på andras bekostnad.

  Det som gör det hela riktigt patetisk är alla pekpinnar som delas ut av svenska politiker utomlands ang krig, svält och annat elände, man spelar världens lilla samvete samtidigt som politiker springer ärenden åt den svenska storindustrin inkl vapenindustrin. Det är inte fult att tjäna pengar, skitsamma om folk blir slaktade, huvudsaken är att den svenska vapenindustrin blommar, att svensken kan handla billiga kläder hos H&M, och billiga möbler hos nassegubbens IKEA, att Vattenfallet kan slå sig på bröstet i Sverige och skryta om hur ren energi man producerar i Swedala,.samtidigt som man äger några av Europas värsta kolkraftverk utomlands och begär ersättning av tyskar som vill lägga ner kärnkraftverk i Tyskland som man är delägare i.

  Så, som Alien blir man ofta äcklad av all hyckleri i det här landet, där kuk och fitta blir till pillesnopp och snippa för att dölja verkligheten, där ja i själva verket betyder nej, och där hyckleriet har utvecklats till en konstform som rövknullar samvetsfrågor som man blundar för av ren girighet,.att Sheraton år 2014 för vidare gamla, fina svenska översittare traditioner är inte det minsta förvånande för dem som ser verkligheten som den är, istället för den falska verkligheten som svenska politiker och media så gärna målar upp,.heja Sverige.

 3. jag hade absolut gillat en sån påse, de dagar då mjölken till morgonkaffet är slut t.ex. bara att dra påsen över huvudet och iväg till affären, ingen känner igen en och man slipper tjõt på morgonen!

 4. Jag hörde om det på nyheterna igår. Det skulle ju varit komiskt att det hände när hon bodde på regeringens bekostnad för att vara med att lansera deras satsning, om det inte vore så djupt tragiskt! Jävla Sheraton, jag skäms för att ha jobbat där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: