• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 5 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

SAMMANTRÄDES-SPECIALISTEN

Jag har bestämt mig nu, det är ingen ide att harva runt som vanlig löntagare. Karriär, äsch, jag skall bli entrepenör.

Time for Change - Ornate Clock

Andra framgångsrika bloggare är ju entrepenörer som den där Blondinbella som påstås ha en obetydligt större blogg än min. Man kan ju bli entrepenör på olika sätt, en del riktar sig mot privatpersoner men det är ingen bra ide alls. Privatpersoner är oftast inte entrepenörer själva utan anställda och företagen ger dom så taskiga löneökningar så dom har inte så mycket pengar att handla för, jag satsar på företagen istället som har mycket pengar eftersom vi bytt löneökningar mot jobbskatteavdrag.

Sen satsar jag på servicesektorn som inte behöver så mycket investeringar. Man skall akta sig för att tillverka något för då måste man ha maskiner och en massa barn för att vara konkurenskraftig. I Kina och Indien har dom redan barn som syr kläder och sätter ihop elektronik åt oss, men jag har inga barn och hade jag det skulle dom aldrig ställa upp på att jobba för en lön under veckopengen.

Det blir inga kostnader och bara cash i mitt nya företag som jag nu skall presentera.

Sammanträdesspecialisten

mötesrum

Vår tjänst mot företag, stat, kommuner och landsting är helt unik. På kontoret så har ni ett fantastiskt konferensrum, med sköna dyra stolar som inte utnyttjas fullt ut. Vi på Sammanträdessspecialisten vet hur det är, det skall meilas, facebokas, minglas och naturligtvis hinner man inte med kunderna, när alla i företaget har fullt upp med varandra. Sammanträdena kanske prioriteras ner, därför har vi väl inarbetade team som kan sammanträda åt er.

Folk med pannorna i djupa veck i runt ett bord i ett rum med glasväggar, gör ett oerhört intryck på kunder och andra utomstående som passerar. Vår personal är tränade för att sitta i sammanträde hela dagen utan att somna.

Men då kommer ju frågan vad skall dom prata om?

Svaret är; du som kund väljer, du kan med hjälp av våra erfarna konsulter kan du designa ditt eget sammanträde.

möte1

Högst osäkra färgglada powerpoinstaplar, tråkiga dagordningar, tvetydiga mötesprotokoll, menlösa minnesanteckningar med streckgubbar i marginalen och givetvis dåligt pålästa föredragshållare, samt ingen uppföljning. Vi håller givetvis med allt.

Bokar ni ett sammanträde under nästa vecka skickar vi med ett floskellexikon som bonus.

möte

För er som oroar er för att sammanträdena skulle leda någonstans, med krav på problemlösningar och nya arbetsuppgifter, har vi även vårt team som är experter på konflikthantering. Dom kan verkligen skapa konflikter, vi har med besserwissrar, informella ledare, ledare som inte begriper att dom är det, dramaqueens, både kränkta och okränkta. Dessutom gubbstruttar som tyckte allt var bättre på 70-talet. Det här teamet är experter på att göra så att inget blir gjort.

Dessutom har vi vår unika trygghetsgaranti.

Får dom här människorna något vettigt gjort får ni givetvis pengarna tillbaka.

KajsaLisa

Annonser

4 svar

  1. Hahaha! Tror att det kommer att gå utmärkt för ditt företag. Du har en oerhört potentiell målgrupp att beta av både i Sverige och utomlands! Go for it!

  2. Hahaha, jag kommer INTE att söka jobb hos dig, men skulle gärna se att min arbetsgivare anlitade dig så jag slapp sitta i möten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: