• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

NU KAN DU RÖSTA PÅ CENTERPARTIET

Jag har ju lovat att innan valet presentera en valaffish till varje riksdagsparti SD och Moderaterna är fixade  idag är det Centerns tur.

Som alla kanske läst har Alexander Bard hoppat av Centern, med motiveringen att dom är rökta inför nästa val, eftersom Centerkvinnorna är emot att svenskar skall få köpa sex utomlands och därför är missfosterhjärnor. Hans högst egna ide att centern och miljöpartiet skulle skulle gå ihop blir väl inte så, snart kommer han säkert istället med iden Miljöpartiet feat. Alexander Bard, eftersom han alltid är noga med att han skall synas mest.

Länk

Annie Lööf har ju haft lite svårt att förklara varför man skall rösta på hennes parti, månggiftet var ju ingen bra ide. Partiet är nu nere i 2,8% minus Alexander Bard. Men att Alexander Bard lämnat partiet kan ju vara den bästa anledningen hittills att rösta på dom.

Därför får dom den här valaffischen av mig.

AlexanderBard 2Tänk, den här nyheten kanske blir storslam för Centern, dom kanske ökar med 25% och får 3,5% istället för 2,8%. Visserligen kan dom inte sitta kvar i riksdagen med dom siffrorna, men att gå från att vara ett lättölsparti till att bli ett folkölsparti bara på den grejen är ju inte illa.

Stark jobbat Alexander.

Men du som kallar dig nyliberal och stenhård individualist är det verkligen inte lite taskigt att dra dom över en kam och kalla alla Centerkvinnor för missfosterhjärnor ?

Är det säkert att du träffat alla tre ?

KajsaLisa

Annonser

12 svar

 1. Alltså Alexander Bard -han ger mig ståpäls, fast tvärtom. Inte visste jag att han var med i nå’t politiskt parti. Nu vet jag. Struntar i vilket iofs, struntar ju i politik överhuvudtaget, men bra att veta;-) Such…

 2. Grattis, du vann presentkortet 🙂

 3. Är du galen flicka lilla! Här röStaS bara på det parti Som ligger mig närmaSt hjärtat. Centern göre Sig ej beSvär! Med eller utan Alexander Bard. HoppaS dom åker ut med dunder och brak! 🙂

 4. Tihi… Bard bard bard… tänk lite bara någon gång ibland;)
  Hoppas allt är toppen med dej!!

 5. Stort GRATTIS till bokvinsten hos Marit! Du är precis rätt person att få en tusing för att spendera på böcker. Bra jobbat!

 6. Hahaha, genial affisch! Den skulle seriöst få mig att kunna tänka mig att rösta på centern åtminstone för en grumlig millisekund… Annars tycker jag det var fegt av dem att backa från månggiftet, där kunde de åtminstone ha profilerat sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: