• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

TITTA REINFELDT VAD JAG HITTAT !

Nej, var inte sur nu.

reinfeldt

Ja, jag vet att jag skrivit en massa dumma saker om dig under åren, men nu tänkte jag faktiskt hjälpa dig lite grann. Du vet det där som du alltid pratade så mycket om men sen bara försvann.

Arbetslinjen alltså.

Du kommer ju att behöva den, Löfven drog ju igång idag med LO och en massa miljoner bakom ryggen, ja jag vet att du också har det men att du inte får tala om vem som skänkt dom. Men nu behöver du den där arbetslinjen igen.

Här är den.

sverigekarta

Alltså den börjar i Stockholm och då kommer Löfven att skratta och säga ”Haha, nu blev du blöt om fötterna.” Men då säger du att man kan ta E18 via Västerås eller E20 via Eskilstuna. Alltså en arbetslinje medvalfrihet. Sen är det bara att följa arbetslinjen vidare genom Örebro, Karlskoga, Karlstad och efter Årjäng är man framme. Jag har även lagt in en extra arbetslinje från Göteborg via E6an för dom som torskar nu när Volvo skär ned. Folk har redan börjat använda den här, över 80000 jobb enligt den här artikeln.

Länk

Nu har du en helt ny arbetslinje att skryta med i valet. Den är mycket bättre än din gamla linje.

2669988_520_292

Visserligen står dom på en linje, men man slipper köa med den nya.

Nu kan den nya arbetslinjen kännas för några få som ett utanförskap eftersom dom fortfarande är eftertraktade på arbetsmarknaden.

Men då kan man göra som med sjuksköterskorna, ge dom så taskig lön att dom åker dit i alla fall.

KajsaLisa

Annonser

4 svar

 1. Du bor ju i 08 eller;-)

  PS. Som du vet är jag totalt nollställd vad gäller politik. Mår utmärkt ändå faktist:-) Men alla som jobbar i vården borde få rättvis betalning. Åt andra sidan så väljer man ju själv var man vill jobba… DS.

 2. Bra förslag! Läste en debattartikel av Alliansen idag, att det var så många färre i ”utanförskap” nu än när de röda styrde. Kan ju bero på att ”utanförskap” är ett hittepå av alliansen, så de kan ju definiera det som de vill. För tydligen var du inte i ”utanförskap” så länge som du var inskriven på Af. Tydligen räcker inskrivningen nu för att de ska kunna hävda att du är en del av arbetslinjen. Och det alliansen gjort är ju att flytta de sjuka (som är en del av ”utanförskapet”) till Af (som inte är ”utanförskap”). Så kan du trolla med statistik och siffror och försöka slå i oss att arbetslinjen är lyckad. Skitsnack! Jag som befinner mig i myndighetsvärlden hör ständigt hur individer förs över från FK till Af för att vara där de månader som behövs för att de återigen ska kunna bli sjukskrivna för den sjukdom de haft hela tiden… Bara en omflyttning mellan myndigheter, ingen förändring av individens situation, men en stor förändring i statistiken. Politikertrixande på hög nivå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: