• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

MANAGEMENT BY FEAR

rostenpuffnyFacksmil Metro.

Nu har moderaterna också MAXat. Alltså gjort samma sak som MAX och skickat ut brev till ungdomar som hotas med att bli uppsagda om Alliansen inte vinner valet, dessutom med Landstingets logga. Jag vet inte om Moderaterna kanske inte begriper det här med sociala medier riktigt, det heter Hotmail inte hot-mail, hur som helst har det twittrats ordentligt om det här det senaste dygnet och det borde dom räknat med.

Äsch, det blir väl än sån där dramapudel igen, typ, det här är ett missförstånd, nej vi menar inte så, det är taget ur sitt sammanhang, alltså en pudel i stickad offerkofta. Så fick dom göra på MAX när dom körde missförstådda leken.

Det är ungdomar som jobbar inom vården. Kunde dom inte tagit i ordentligt om dom nu skulle skrämmas. typ:

Rösta på oss, annars får ni leva på vår taskiga A-kassa vi inte höjt på två valperioder.

Men sen har vi ju det vanliga problemet med skuldbeläggandet, när samhället klappar ihop så blir allt individens fel, det där justa samhället som skulle fixa allt så bra får en kontrollfunktion och alla individer är lata. Då blir det ju tog fel för Moderaterna.

Rösta på sossarna så slipper ni jobba.

Men nu skall vi inte klanka på ungdomen, det påstås ju att dom inte vill ta vilka jobb som helst, men vårdjobb är knappast välbetalda eller har hög social status, så vi kanske skall tacka moderaterna för att dom visar att den synen på ungdomar är fel.

Men tänk om allt är ett missförstånd.

Det skall vara ett vi istället för ni, dom kanske menar:

Rösta på oss annars förlorar vi jobbet.

 Aha, det är nog så dom menar, man vädjar om sympati  så inte stora delar av Alliansen blir arbetslös. Tänk på Annie och alla stackars centerpartister som åker ur riksdagen, även om dom lär landa mjukt och knappast behöva dra sig fram på en A-kassa på 16000 i månaden.

Men arbetslinjen gäller väl även Alliansen.

KajsaLisa

Annonser

10 svar

 1. Hahaha, jag hörde om det där på radion idag, vilken idioti. De kommer väl att spärra upp sina moderatblå ögon och säga ”Hot`Vaddå hot? Det är ju fakta och viktigt för medarbetarna att känna till…” Gaaaahhh, snart, snart, är det dags att nya vindar får blåsa. Solidariska vindar istället för egoistiska vindar!

 2. Suck! Alltså ärligt talat: det där med val är ju alltid samma sak. Politiker behöver inte kunna så värst mycket. Det räcker med få meriter i CN:n. Å ljuga är en av dem. Haussa upp gamla ”trotjänare” är också bra. Så himla tjatigt!
  Du förstår väl varför jag inte röstar – eller…

 3. Om vi hjälps åt att rösta rätt (rött) så får vi förhoppningsvis känna friska solidariska vindar till hösten.

 4. […] Kärnborg, Eric Erfors, Aftonbladet,  Eric Rosén, Alliansfritt Sverige,  Dagens Arena, DN, KajsaLisa, Jan Andersson, […]

 5. Skulle inte förvåna mig om de börjar dra valsen om att de inte hade kollat upp vilken logga de använde sig av då skickade ut detta utskick med Landstingsloggan och moderatprogagandan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: