• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

TÄNK OM ALLA ARBETSGIVARE VAR SOM MAX

Nej, jag har inte ätit MAX idag. Tänkte först åka förbi och köpa 10 dipsåser. Max låter dom anställda tävla i att sälja dipsåser. I Uppsala har dom anställda fått ett brev att dom som är sämst på att sälja dipsåser skall bestraffas.

max-hamburgare

Det är så att MAX VD är arg på att dom anställda läcker till media. Tänkte att om jag köper tio dipsåser, så ligger dom bättre till.

Innan kravet på att trycka i kunderna mer dipsås fick dom ett brev där det stod att om sossarna vinner valet i höst så är det en katastrof. Max ledning vill ju inte att oppositionen vinner , eftersom dom kommer att höja den sänkta restaurangmomsen, kan inte dom anställda bara hålla käft sälja dipsåser och rösta på Alliansen.

Dom har skrivit till dom anställda att vinner sossarna valet kommer det att få konsekvenser. Lite så där underförstått hotfullt som vi vet var du bor ungefär. Men det kanske ligger något i att göra så här, tänkte på om andra arbetsgivare gjorde samma sak. Arbetsgivarna för äldrevården t.ex.

Rösta inte på Alliansen, för det kommer att få konsekvenser

Eller varför inte skolan, rektorn skickar med en lapp hem med barnen till föräldrarna.

Sitter Björklund kvar som utbildningsminister så får det konsekvenser.

Eller varför inte SJs ledning.

Försök inte åka tåg innan valet, det kan få konsekvenser.

Eller förresten det kanske inte är någon större ide.

Vi lever ju redan med dom här konsekvenserna.

För övrigt lär dipsåsen gå upp från 6 kronor till 6:42, man kanske skulle hamstra.

KajsaLisa

Annonser

6 svar

 1. För några år sedan sparkade McDonald en anställd som hade klagat över företaget på FB. Det är väl smartare att hota med bestraffning innan företeelsen tycker jag;-)

 2. Hmm,.mmm,.McDonalds har varnat sina anställda att käka på jobbet, maten är så dåligt att den innehåller inget av nytta.
  Kan mycket väl vara samma sak hos Max, man blir(dip)såsig i skallen av att äta skiten, man ser ju hur det gick för Richard och Christoffer, dem tappade både håret och förståndet, och kan även vara så, att förståndet var inte det enda ståndet dem tappade, det finns ingen kuk i dem här kukhuvuden, använd kondom för att minimera risken för nya R&C, det räcker väl med en ”Rainman”. Amen.

 3. Idiotföretag med idiotchefer. Återigen, Tankesmedjan gjorde en kanonbra grj på det här, själv blir jag förbannad. Nu hade ytterligare nått företag gått ut och ”informerat” sina anställda (många unga) om vad som händer om landet byter ledning. Vad är demokratin värd när arbetsgivare tar på sig att styra vilka deras anställda ska rösta på… Tillväxt ÄR INTE lösningen, när ska vi få en ledning som förstår det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: