• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

SNART ÄR DET VAL

Nähä, det blev inget Londoninlägg idag heller, men i morgon så ……

Är det en annan dag i alla fall.

Ja ja, jag skall försöka fixa det, det får bli lite politik idag istället. Dom har ju pucklat på varandra i riksdagen idag , vilket inte är så konstigt det är ju valår. Nu när han den där Schlingman är borta ur politiken kanske jag kan hjälpa Moderaterna med lite slagkraftiga saker. Tänkte på det som riksdagens utredningstjänst presenterade idag. Visste ni att i nio fall av tio så röstar Sverigedemokraterna med Alliansen.

Den här var väl slagkraftig.

051207517226_max-1

Nej, usch vad elak jag var nu, tror inte Reinfeldt gillar den. Vi får ta en med jobben istället. Det pratas det mycket om eftersom dom inte finns.

1676085_520_292 3Okej, säger bara att ni i dom andra partierna slapp undan idag, men det är många dagar kvar till valet så räkna inte med det.

KajsaLisa

Annonser

6 svar

 1. Som vanligt får jag dagsfärsk politisk info. Här på din blogg. Lika bra att jag slutat läsa tidningar;-)

 2. Reinfeldt verkar klart skärrad i debatterna. Verkar som han tappat greppet. Om inte S vinner valet i höst kommer de aldrig att göra det nån annan gång heller. De borgerliga har ju krattat manegen åt S med sin katastrofala politik.

  • Ta till exempel Järnvägen, gamla Moderatledaren fick sparken från SJ när han sa att det var en lekstuga.Nu påstår en forskare att om man stoppar in 100 kronor i systemet går 18 kronor till underhåll, resten försvinner i byråkratin. Nu har man dessutom varslat 700 arbetare som arbetar med underhåll p.g.a arbetsbrist. Om dom fortsätter försvara det här samtidigt som Björklund pratar om sossarnas flumskola efter att han varit skolminister i 8 år, så kan det väl bara sluta på ett sätt.

 3. Hahaha, jag tar det här som ett löfte att du kommer att uppdatera alla partiernas marknadsföring under året! Ska bli mycket intressant och kul att läsa det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: