• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

PARTIET FÖR DOM SOM SOV PÅ HISTORIELEKTIONEN

Idag skall vi ha en historielektion för Sverigedemokrater

hess

Här ser vi Michael Hess SDs vice ordförande i Karlskrona iklädd en vikingahjälm i plast, påstå på sin facebooksida att enligt koranen är det rätt att våldta kvinnor, som straff för otrohet.

Han har nu gjort en halv avbön och sagt att det liksom är inlindat i koranens lära. Med tanke på nolltolleransen i partiet så kan man ju fråga sig vad dom andra tycker om denna Obelixwannabe och självutnämnda koranexpert.

Linus_Bylund

Linus Bylund Stabschef hos Jimmie Åkesson, här utan plastvikingahjälm, ( man får inte ha sådan på sig i riksdagen ) har svängt hit och dit under dagen, men håller väl egentligen med honom fast tycker att han borde hålla käft.

Hur fan skulle nolltolleransen fungera, om alla i SD sa vad dom egentligen tyckte.

Men jag tror att vi måste reda ut lite av SDs ikoner. Dom är ju lite mjukisrasister, alltså gillar vikingar, Karl den tolfte, folkdräkt och svenska flaggan. Däremot har dom inte bruna skjortor, koppel och spasmer i högerarmen.

Vi börjar med att utesluta folkdräkten, för det har man när man dansar hambo och det kan alla invandrare också lära sig om dom vill. Svenska flaggan och Sverige fanns inte på vikingatiden. Däremot fanns svenska flaggan år 1709-1713. Då Karl den tolfte levde hos den turkiske muslimska sultanen som politisk flykting i Bender. Det asylärendet slutade med kalabaliken i Bender, då han blev utkastad med våld. Karl den tolfte lämnade alltså inte muslimerna frivilligt utan blev utvisad.

Vikingarna hade goda kontakter med muslimer genom handel med dom, i Sverige har man hittat 80.000 arabiska mynt i olika gravar. Dessutom var vikingar dom enda europeer som hade knappar på kläderna, vilket är ett typiskt muslimskt påfund. Hade vikingarna levt idag så hade dom kallats för blattelovers av SD.

Men vi skall inte komplicera den här historielektionen för mycket. Låt oss bara vara klara över två saker.

 • Något våldtäktsstraff i Koranen finns inte, tillräckligt många insatta och kunniga personer har uttalat sig om det idag.
 • Vikingarna hade inga horn på sina hjälmar. Det enda ställe dom har det är i krimskramsbutikerna för turister i Gamla Stan. Dom ligger inte långt från Riddarholmen där Jimmie Åkesson förr firade Karl den tolfte, ihop med folk han knappast vill kännas vid offentligt idag.

Så nu vet ni var sverigedemokrater inhämtar sina kunskaper.

KajsaLisa

Annonser

14 svar

 1. Kan inte låta bli att vara väldigt impad över detaljrikedomen av din historiekunskap. Hoppas SD lär sig något, det har jag gjort!

 2. Vilken cirkus! Det vore skrattretande om det inte vore så djupt tragiskt att de faktiskt sitter i riksdagen…

 3. Tänk att vara sverigedemokrat och att heta Hess i efternamn. Undrar om han är släkt med Rudolf.

 4. Undrar var Hess och Bylund fick detta om våldtäkt som straff enligt sharia. De kanske blandade ihop saken med rätten för en man att ha sex med sina slavinnor och versen som säger att ”Era hustrur är för er [som] en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar”. Nu vet jag inte vad som är värst: Å ena sidan att islam legaliserar sexslaveri och våldtäkt inom äktenskapet eller å andra sidan att Hess/Bylund missuppfattat saken.

  • Man skall nog inte hänga upp sig för mycket på texter som är över tusen år gamla. Folk hade en annan moraluppfattning då. Diskuterade det här påståendet med en muslim idag och han ruskade bara på huvudet åt alltihop.

   • Jag håller verkligen med om att man inte skall hänga upp sig på gamla religiösa texter. Men nu var det ju viktigt för dig att påpeka vad som faktiskt står i koranen, så jag antog att du ville veta mer.

    Annars var det intressant att höra att din muslimske vän menade att man skall bortse från koranens ord. Det är ungefär som att en kristen skulle säga att Jesus inte är så viktig. Vad var det han sade mer precist?

   • Han bara ruskade på huvudet åt alltihop och hade inte hört talas om det. Sen finns det ju saker i Bibeln också som kan toktolkas. Vi har ju Jehovas vittnen som hittad stöd någonstans i bibeln för att inte ta blodtranfusioner, Gud sysslade ju även med massmord i Gamla Testamentet, men man hör ju ingen kristen som tycker det är bra. Hur som helst har inte våldtäkt använts som rättskipning någonstans i muslimska länder.

 5. ”Ceremonial use of horned helmets during the Germanic Iron Age persisted until the 7th century and can thus be argued to possibly have overlapped with the early Viking Age. However, there is no evidence that horned helmets were ever worn in battle at any point during the Viking Age.” Källa: http://www.economist.com/blogs/newsbook/2013/02/economist-explains-did-vikings-wear-horned-helmets

 6. Väl rutet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: