• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

GÖRAN LAMBERTZ FILOSOFERAR VIDARE

Okej, alltihop är ju bara tragiskt. Sture Bergwall  alias Thomas Quick har suttit inspärrad för mord han inte gjort, anhöriga till dom mördade har fått se mördare gå fria, eftersom fel person dömts. Ändå måste jag erkänna att jag är faschinerad av Göran Lambertz. Jag såg honom glatt på TV i debatten mot Leif GW Persson försvara sig inför hela svenska folket.

lambertz

En normal människa hade gått upp i rök och reportern i studion hade uttryckt det där vanliga.

”Har inte gått att nå för en kommentar” typ

Men inte Göran Lambertz, han påstår att hela domarkåren håller med honom, domarkåren går i taket och då förklarar  han att domarkåren missförstått allt. När Riksdagsmannen och ordföranden i Justitieutskottet Morgan Johansson ifrågasätter honom och tycker att han borde kliva åt sidan så svarar Lambertz att han bör veta sin plats som riksdagsman.

I sin kamp för rättvisa delar han in svenska folket i fyra olika grupper.

 • Konspiratörerna i media: Typ Jan Gullio och Leif GW Persson.
 • Alla som håller med honom men inte begriper det själva: Domarna och alla andra.
 • Alla som skall hålla käft och veta sin plats: Politikerna
 • Göran Lambertz själv: Som alltid har rätt, vet allt och har civilcurage nog att svinga rättvisans svärd mot hela världen som har fel.

Säger bara: Den här mannen har ju en skruv lös, men shit vilken fighter.

Men då slår mig en tanke, tänk om han är gift.

images”Ja,  älskling, vi bjöd på oxfile i kväll, men du har tyvärr missförstått det här och dina släktingar bör veta sin plats som gäster”

Herregud!  Stackars människa.

KajsaLisa

Annonser

4 svar

 1. Visst är det synd om en människa som inte förstår att han kan ha fel. Men tanken som slog Dig angående Göran Lambertz så har jag för mig att faktiskt är gift. Jag har dock ingen aning om med vem. Så hur dan fru han har har, har jag ingen aning om…

 2. Jag tycker det är obehagligt med människor som liksom tycker sig vara så överlägsna att de inte ens behöver dölja sitt förakt för andra… Såg en av sd-politikerna, Richard Jomshof (eller vad han nu heter) hos Jenny Strömstedt i en diskussion om rasism. Och blev obehaglig till mods. Han, liksom Jimmie, gav ett sansat och rationellt intryck, för den som bara ser ytan och inte lyssnar på vad som egentligen sägs. Genom att bemöta andras faktainlägg med ”Det är inte den bild jag har”, ”Så ser inte jag på saken” och liknande förminskas fakta till att bara vara den andres version av verkligheten, medan Richard har en mer vidsynt och framåtriktad syn, som de andra i programmet tyvärr inte var smarta nog att se… Jag tror att de mediatränar, och på det sättet vinner de röster, för de verkar så genomtänkta och förutseende, medan det ända de egentligen gör är att förvränga sanningen/verkligheten och bete sig som dryga och arroganta svin… Brrrr, jag mår lite illa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: