• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

FOTOBLOGGSFÖRVIRRING OCH EN MÅNDAGSKEBABBILD

Jaha, Måndag igen, välkomna till mitt nya Måndagskaos.

Förr så bestod Måndagen av att ångestladdad släpa sig ur sängen på morgonen och börja en ny vecka. Eller dra täcket över huvudet och glömma en stund att man skulle jobba kväll. Men när jobbet var avverkat så blev det en stilla stund framför datorn på kvällen.

Sen började jag med Fototriss och sen blev det Marits Helgbild också. ( Länkade så hon fick en länk till, hon ligger etta just nu på bloggportalen som den mest länkade bloggen, passa på att gratulera henne ) Nu är det sån trafik här att jag inte hinner skriva, men visst är det kul, det skall svaras på kommentarer, man skall kika in hos en massa nya och gamla bloggar och det är ju det här nätet handlar om.

Men jag måste ju ha en passande bild till mitt stressade måndagsinlägg.

Lägger in en gammal kebabbild.

dsc_0695

Nej, det är ingen fara, jag åt upp den för över två år sedan, så det finns ingen risk för matförgiftning fast det är en gammal kebab. Kebab är för övrigt jättebra när man har mycket att göra, någon annan gör den och det blir ingen disk eftersom man  äter den med händerna Det är bara att kasta folien och papperet när man är klar. Jag begär alltid kvitto med arbetskostnaden för att göra kebaben separat. Då kan jag dra av min kebab som hushållsnära tjänst eftersom jag tydligen lider av livspussel på måndagar.

Okej, även om jag har mycket att göra just nu så ursäktar det ju inte att jag struntar i att skriva något roligt. Det får bli min absolut sämsta kebabordvits som jag hittat på själv.

Vet ni varför man skall vara försiktig så man inte snubblar i en kebabrestaurang ?

Man kan falla fel :).

Ni som inte begrep den, bör nog pröva ett vegetariskt alternativ i korvkiosken nästa gång.

Nu skall jag fortsätta att svara på kommentarer och kommentera själv.

KajsaLisa

Annonser

10 svar

 1. Du måste ha tänkt på mig när du skrivit inlägget:-))

 2. Jag kan varken äta kebab eller det vegetariska i korvmojen… Hur slutar det för mig då?

 3. Tusen tack för länken och tack för att du uppmärksammade det här, annars hade jag inte vetat. Minns ju inte ens att jag anmält mig på bloggportalen 🙂 vilken jävla bild jag lagt upp, får inte till det när jag ska byta heller, skit samma… har i alla fall ändrat bloggpresentationen. Tack igen!

 4. Det är alltid roligt med återkopplingar på det man gör, inklusive skriver. Har funderat på varför vissa personer/bloggar får så många besökare, och varför vissa inlägg lockar fler än vanligt. När jag hade webbshop med tillhörande blogg hade jag runt 500 unika besökare per dag. Jag skrev ungefär på samma sätt som nu, men nu ligger jag på 100-250 per dag. Tror det var en nyfikenhet från kunderna, vem jag var, som lockade då. Nu är det en blogg bland alla andra, utan direkt nisch. Ibland tappar jag sugen, varför skriva om ingen vill läsa, ungefär. Men så kommer jag tillbaka till det vi disktuerat tidigare, att man faktiskt skriver för sin egen skull. Inte riktigt som en dagbok, eftersom jag inte är så personlig, men något åt det hållet. Roligt att du har mycket trafik hit 🙂 Det är förståeligt.

  • Egentligen har jag vunnit i ena ändan och förlorat i andra. Jag har länkat mycket till nyheter förr men nu är det bara SVD kvar som tar in blogglänkar. Vad som händer är att allt exploderar på helgerna, men visst är det kul.
   Självklart så får du fler läsare om du har ett företag som bedriver näthandel. Men samtidigt så måste man då tänka på att bloggen skall matcha kundrelationerna och då kan man bli låst och måste tänka sig för mer så man inte har för mycket åsikter. Dessutom hade du säkert i bakhuvudet att dom som klickade in hos dig ville läsa just om scrapbooking. Nu kan du alltså skriva friare. Själv har jag valt att vara mer hemlig för att kunna ta ut svängarna ännu mer och skriva vad jag själv känner för.
   Men tänk dig själv, ställ upp 200 personer på en fotbollsplan det blir rätt mycket folk som läser dig varje dag. När det känns trögt så brukar jag tänka på en sak som hände mig när jag var liten. Jag var med på en bouppteckning hos en äldre släkting som avlidit, fick med mig en svart bok hem. Det var en handskriven dagbok från en ännu äldre släkting skriven i början på 1900-talet. Jag kommer ihåg att jag bläddrade och läste några rader här och var i den, sen försvann den, den åkte troligtvis med i soporna.
   Min poäng är att dom tankar som fanns där, var jag troligtvis den enda som tagit del av, förutom den som hade den före mig. Kan du tänka dig att förklara för henne som skrev dagboken att om hundra år kanske 100 personer om dagen tar del av ens tankar.
   Visst blir man lätt fartblind av ny teknik 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: