• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

SNÄLLA, KAN VI INTE KALLA SAKER FÖR VAD DOM VERKLIGEN ÄR.

I går råkade jag av en ren händelse ramla in på den fantastiska rasistsidan Axpixlat, nej inte den etniskt svenska sajten Axpixlat eller den där ”vi måste slå vakt om den svenska kulturen” sajten Axpixlat.

Utan rasistsajten Axpixlat

Jo men visst är det det, Det fanns en våldtäktsmuslim med fantombild på sidan, nu säger dom ju inte rätt ut, men han ser rätt utländsk ut. Sen är det bara för alla islamofober med för mycket fritid att fylla upp kommentarsfältet under. Hur man utifrån en fantombild kan avgöra folks religion begriper jag inte.

Ja, jag vet, Axpixlat har inget ansvar, det dyker upp en massa idioter i kommentarsfälten, bla bla bla o.s.v.

14s11-hagamannen-814__mngl_20111214ab5x011,nyh_1.indd_0567Men för att få lite balans i diskussionen lägger jag in en bild, inte en fantombild utan en riktig bild på Hagamannen Kurt Niklas Lindgren dömd till 14 års fängelse för att antal våldtäkter och mordförsök om han är kristen kan jag inte svara på, däremot ser han jävligt svensk ut.

WEB_INRIKESSå här såg han ut när han bara var Fantomen, alltså innan han torskade, vad säger ni, är det inte en Marrokan, säkert muslim också.

Nej, till sakfrågan, nu skall jag inte jämföra dom andra riksdagspartierna med SD eftersom dom består av mer normalt funtade människor, även om inte jag delar alla åsikterna hos dom övriga sju. Men är det inte på det viset idag, att man är något så vill man inte vara det utåt, utan det skall smetas ut någon PR-dimma över alltihop.

Moderaterna leker sossar och sossarna leker allt möjligt.

Men när det gäller just det här så står SD i en klass för sig själv. Först så skall man ha nolltollerans mot rasism, sen har man Ekeroth som klamrar sig fast vid Avpixlat så mycket att han får skatteproblem. Då går Jimmie Åkesson ut och säger att dom är beredda att lägga rasisme…. oj förlåt invandringsproblematiken menar jag givetvis på hyllan, bara andra samarbetar med honom.

Tjoho, nu har vi i Sverigedemokraterna mångkulturella veckan, alla är hjärtligt välkomna typ.

En partiledare som säger att nu skall inte vi ha den här åsikten som är vår hjärtefråga på ett tag, låter ju inte så förtroendeingivande direkt.

Sverigedemokraterna har sina rötter i grupper nära och i nazismen, dom har en partistyrelse inklusive Jimmie som satt och sjöng nidvisor om Palmemordet på fyllan på Ålandsbåten, tacka fan för att det finns en massa knäppgökar som gillar brunt och har spasmer i högerarmen i det partiet. Man blir inte mindre rasist bara för att man suttit en mandatperiod i riksdagen.

Om nu Jimmie har mjuknat och blivit helylle, vore det bästa att Sverigedemokraterna införde nolltollerans mot honom istället, så kunde han ju gå med i Folkpartiet.

Sen back to basic, Sveriedemokraterna hatar invandrare precis som dom alltid gjort.

Visst är det obehagligt men i alla fall ärligt.

KajsaLisa

Just det, hade jag länkat upp det här mot Avpixlat, så hade jag nog fått alltime high på sidvisningarna, men det vägrar jag att göra.

Annonser

4 svar

 1. Det är lite obehagligt när moderaterna leker socar men det är fruktansvärt obehagligt när SD leker ”icke rasister”… det kanske mest obehagliga är att det kan funka, jag personligen är lite rädd att dom ökar nästa val… hua!

 2. Såg på Rapport, som hade inslag från SDs ”Landsdagar” (klart de måste ha ett nationalistiskt klingande namn på det andra kallar stämma eller medlemsmöte eller liknande…) Är det inte ändå lite kul när SD-politiker uttalar sig om att de vill låsa in buset så vanliga medborgare ska bli trygga? Det borde väl innebära att vi låser in 90% av SD-politikerna?

  Sen lyssnade jag på ”Tankesmedjan” i veckan och de tog upp att SD på sitt sätt är föregångare för de andra partierna. Bara SD är så emot rasism och nazism att de inför nolltolerans mot rasism OCH förbjuder bärandet av uniformer samt nazihälsningar vid möten och samlingar… eller hur är det nu… Är det så att SD är föregångare, eller är det så att i andra partier är det här något ganska självklart som inte måste poängteras… Vilka såshuvuden de är Jimmie och hans gäng med busar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: