• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

GRABBEN I MEXITEGELBUNKERN BREDVID.

Reinfeldt har fått problem, nej jag menar inte att sossarna sprang bort sig i korridorerna i riksdagshuset när dom skulle votera, så han är tvungen att fixa ett underfinansierat jobbskatteavdrag till.

Jag menar riktiga problem.

2447827_520_292

För andra gången döper han om sitt parti till arbetarpartiet. Men egentligen så är det bara för att få några tjuriga bruksarbetare på någon liten ort i Värmland att rösta på honom. När Reinfeldt tog över så skapade han det klasslösa samhället. Alla blev medelklass, egentligen skulle det kallas medelklasspartiet eftersom vi är medelklass allihop. Vissa är ju lite mer medelklass och vissa lite mindre, som utförsäkrade som bor på parkbänkar, men tack vare jobbskatteavdragen så har dom en enorm utvecklingspotential och kan skutta rätt långt upp, bara dom hittar någon som vill anställa dom.

Reinfeldt vill inte vara den där intellektuella statsmannen typ sådana som bestämmer i Frankrike. Han vill vara den där hyvens grabben i mexitegelbunkern bredvid på villagatan i Täby. Ni vet han den där som alltid ställer upp och tar hand om posten, när hans livspusslande grannar skall åka bort en vecka på koncernkickoff. Han som vet exakt hur lång tid glazen skall ligga på köttet, när man grillar på altanen. En livspusslare som aldrig missar fredagsmyset med Idol och Esterella.  Sen källsorterar han säkert mjölkpaketen också, bara för han bryr sig så mycket om växthuseffekten.

När man frågade honom vad han lyssnade på för musik så svarade han Da Buzz

Så här låter dom.

Jag kan se Reinfeldt framför mig dansa runt Webergrillen till tonerna av Da Buzz viftande med ett handskrivet recept från grillmästarna i TV 4 på glazerade jätteräkor. För det är just så han lyckats sälja in sig.

Tills nu.

Det har nämligen blivit avslöjat att Reinfeldt inte betalar TVlicens.

LÄNK

Det finns två typer av människor som inte betalar TVlicens, dom som inte betalar och tittar i alla fall. Det är den sorten som nu Reinfeldt påstår sig tillhöra, även om han fått det att låta som det är en fråga om förmånsbeskattning.

Men tänk om han tillhör den andra sorten.

Alltså dom som inte tittar för dom inte har TV.

Nu rämnar hela fasaden, ingen TV inget fredagsmys, ingen Esterella och den som saknar minst 40 tum på vardagsrumsväggen har knappast webergrill heller.

alliansen-1

Dom fixade ju bara att grilla korv när dom träffades.

Reinfeldt är alltså högborgerligt intellektuell.

Han drog bara till med Da Buzz för han tyckte det lät så i örat när dom spelade, sen har ju sossarna monopol på Springsteen. Egentligen lyssnar han bara på opera och klassiskt, men inget som är mindre krångligt än Stravindskis våroffer. Nu förstår man varför Filippa drog, inte nog med att dom inte hade fredagsmys, hon hade samlat recept från halvåtta hos mig i en vecka, men tji parmiddag med gratinerade ostron

Det blev högläsning ur Thomas Tranströmmers senaste framför brasan, medan ungarna tjatade om att det var roligare att spela dataspel än schack.

Nej som medelklassikon är han numera helt körd. Oppositionen har lovat att ställa till med ett helvete i konstitutionsutskottet. Han är nu ditkallad och beordrad att ta med sin expressomaskin för att bevisa att han verkligen är den han utger sig för.

Dessutom skall han förhöras om dom tre sista säsongerna av Fångarna på Fortet och redogöra för intrigen i Camilla Läckbergs Tyskungen.

KajsaLisa

8 svar

 1. Troligen har han Tv, och inte betalar avgiften. Ja då har han verkligen problem 😉

 2. Hehe. Tackar för kul läsning 🙂

 3. Ja, kunde Mona Sahlin använda tjänsteplastkortet för privata inköp så tycker jag nog att Reinfeldt ska slippa tv licensen;-)
  Jag gillar honom faktiskt! Han är sylvass och rapp i käften. Är annars totalt ointresserad av politik som du vet.

  • Kan väl säga så här att som socialdemokrat har jag egentligen inga högre tankar om varken Reinfeldt eller Sahlin. Vad Mona egentligen är har jag inte listat ut än. Sen tycker jag i och för sig att om man råkar ta fel kontokort när man köper en chokladbit, råkar få en dyr handväska i present, eller som i Reinfeldts fall inte vet om TVlicensen skall betalas av honom eller ingår i tjänstebostaden är struntsaker, det viktiga är att man kan göra en story på det. Länkar en Sahlinstory till dig senare för att vara rättvis 🙂

 4. Hahaha, snart heter de det Extraordinära supernya arbetarpartiet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: