• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

HOGWARTSBERG

Nu är det liv i media igen.

800px-Lundsbergsskola1

Internatskolan Lundsberg är åter i skottgluggen, nu har några äldre elever bränt en förstaårselev med  heta strykjärn under en så kallad nollning påstås det.

LÄNK

Skolan har ju förklarat att det var en typisk olyckshändelse. Jag begriper inte varför Aftonbladet inte köper det, jag menar det vet vi väl alla hur det är att gå på internatskola.

Man har väl sett Harry Potterfilmerna för fan.

Det är ju inte lätt i början, man är ovan med trollstaven, eller uttalar trollformeln lite fel, vips så flyger det runt ett par varma strykjärn och någon får en brännblåsa. Sen skall Aftonbladet visa pöbeln hur överklassen beter sig. Typisk Jantelag och svensk avundsjuka. Till råga på allt dyker den där  gamla klassförrädaren och rikemanskommunisten Jan Guillio upp och gapar om att Björklund skall lägga ned skolan (länk)

”Jag gick minsann på Solberga på 50-talet och blev slagen, bla bla bla. Jag har skrivit en bok om det också.”

Gubben är väl fortfarande sur för att han fick underkänt i att göra trolldryck.

Sist så var det någon som fick ett kvastskaft uppkört i anus. Samma sak då, som nu. Ungdomarna skall spela en omgång Quidditch på skolan och sen blir det en massa missförstånd.

harry-potter-quidditch1

Alla som sett första Harry Potterfilmen, vet ju att man sätter kvastskaftet mellan benen innan innan flyger iväg, för att få in klonken i motståndarlagets ringar.  Nu ville väl några äldre elever vara snälla och visa en nybörjare hur man gjorde och kom några centimeter fel, så skaftet hamnade i anus. Meddetsamma var Aftonbladet och den där Gullio framme och hackade.

Det här är inte Lundsbergs utan Eurosports fel.

Eurosport vägrar ju visa ädla överklassporter som Quidditch och Hästpolo, gjorde man det så skulle missförstånden undvikas. Men den där förbannade medelklassporten golf kan man minsann visa i tid och otid.. Är så jävla trött på golfare, där dyker dom upp på parkeringen på golfbanan  i sina piketröjor med krokodiler på i sina tjänstebilsvolvo som dom inte ens  äger och spänner sig. Bara för att dom fått ett visitkort det står Key Acount på, av ett företag där dom saknar aktiemajoritet.

Nej, mer stil i Eurosport, fram för svarta skärmmössor och röda kavajer.

Vad är det för fel på rävjakt ?

foxhunt

Denna ädla gamla stiliga sport som varit en tradition i flera hundra år hos engelsk lantadel. Men Eurosport fegar väl och vågar inte visa den, dom är väl rädda att pöbeln skall sitta framför TVn och skrika …….

Jävla överklass, stackars räv !!!!!!!

Räven har säkert jättekul, när den  blir jagad av folk till häst som tutar i jakthorn. Annars skulle den väl bara sätta sig ned istället för att springa först hela tiden. Eurosport är för övrigt en kanal skapad av uppkomlingar. Säkert ett aktiebolag som skall göra vinst på reklamintäkter och då måste dom böja sig för pöbeln. Nej gör som med alla gamla gods och herrgårdar. Gör om Eurosport till fideikommiss och sätt pöbeln på plats. Passar det inte att titta på Rävjakt Hästpolo och Quidditch, så är det bara att gå ut på åkrarna och bärga hö, eller rensa rovor. För det är det enda dom duger till. Skicka ut dom där jävla golfarna där också, som tar dom gamla herresätenas mark i anspråk för att putta runt en boll.

Oj, jag gled visst från ämnet lite, tillbaka till Lundsberg.

Överklassens behov av att lära sig trolla kan inte nog betonas, därför behövs internatskolorna. Inte lägger man ner en förortsskola för att någon unge gör sig illa i slöjden på ett stämjärn. Att det flyger ett och annat varmt strykjärn genom luften är en fullt naturlig del av undervisningen. Men för att alla underklassmugglare med en årsinkomst under en miljon kronor skall förstå det här, så skall jag försöka vara pedagogisk.

Tänk om fondförvaltarna som gått där trollar fel med våra besparingar och trollar bort dom.

Fast det kanske dom redan gjort :(.

KajsaLisa

4 svar

 1. Kan inte låta bli att skratta här – igen. Du har då dom bästa jämförelser man kan komma på. Snabbtänkt och rapp i pennan som alltid:-)
  Förresten ska rävjakten avskaffas, men det diskuteras fortfarande flitigt – de där med djurplågeri var visst på tal… igen.
  Å Lundsberg är ju den svenska minivarianten av engelska private schools som kosta betydligt mera än här. Å där flyger det svärdar i bästa HP stil genom luften har jag förstått;-)

 2. Neeeeej, jag vill inte att det är överklassen som är trollkarlar, det vill ju JAG vara! Jag är ju redan häxa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: