• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

SJÄLVKLART ÄR KÄRRINGEN KOMPETENT

fick tillslut Arbetsförmedlingens chef Angeles BermudezSvankvist foten från jobbet. Mobilräkningar, allmänt missnöje hos personalen, skattefinansierade privatresor till utlandet och med Taxi blev för mycket för regeringen.  När en styrelse går ut och säger att man inte har något förtroende för sin Generaldirektör, är det ju inte så himla smart att kontra med att man inte har något förtroende för styrelsen, det begriper till och med jag.

bermFacksmil Aftonbladet

Men det säger väl en del om hennes sätt att leda.

Vad som kan uppfattas som en spark i skrevet på alla dom som skött sitt jobb exemplariskt i åratal och fått gå för att jobbet flyttat till låglöneländer, eller vinsten har blivit för liten för riskkapitalbolaget, är att hon får behålla sin lön på 142000 i månaden ett helt år. Eftersom det är lön så omfattas hon av Alliansens femte jobbskatteavdrag och dom andra fyra också. Alltså dom pengar som straffbeskattar arbetslösa.

Regeringen skall under det här året ta tillvara på hennes kompetens.

Okej, visst är det nästan så man vill kräkas på alltihop, men kärringen är faktiskt superkompetent, jag skall förklara varför. I ett läge där vi har 9% arbetslöshet och så kallad arbetslinje, fullt friska ungdomar går arbetslösa och sjuka skall prövas mot jobb som inte finns. Arbetsförmedlingen kan varken fixa fram jobb eller omskolning så vad återstår, jo för att alla dessa arbetslösa skall hålla sig till arbetslinjen och söka alla jobb dom inte får, blir arbetsförmedlingen en kontrollfunktion. Det spelar ingen roll om personalavdelningarna drunknar i CV-n alla skall kollas så dom inte fuskar och verkligen söker dom jobb dom inte kan få.

Du behöver bara titta på din egna arbetsplats, vilka är det som har bäst koll på vilka som surfar på jobbdatorn, kommer två minuter försent från lunchen, sitter för länge på toa, eller sminkar sig på arbetstid.

Just det, dom som själva inte kan något, eller uträttar något vettigt alls.

Självklart är Angeles Bermudez-Svankvist som klippt och skuren för jobbet som GD hos arbetsförmedlingen.

KajsaLisa

Annonser

8 svar

 1. Till en början med vill jag tacka dig för din superlånga kommentar ang. Fotografering, riktigt intressant och ambitiöst!
  Så nu fick hon äntligen kicken. Tycker det är skandal att hon får behålla sin lön i ett år. Jag menar hennes lön är fyra gånger så mycket än vad jag tjänar. Det är alltså du och jag som finansierar hennes lön. Nej fy f*n.

 2. Det finns många inkompetenta f.d. GD – dem finns på elefantkyrkogården. (Med bibehållen lön!!)
  Samtliga borde skickas till arbetsförmedlingen!! O leva på arbetslöshetskassan – där människor numera måste redogöra för sökta jobb varje månad….
  Det gäller naturligtvis f.d. politiker oxå!!

 3. Klockren analys!

 4. Kanske därför hon hånflinar på bilderna i media som tagits de senaste dagarna. 142000 i månaden är inte fy skam, särskilt om man är arbetslös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: