• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

STACKARS LÖFVEN, HAN FICK INTE ENS HA SITT VÄDER IFRED

Annie Lööf sommartalade igår i Rosendal på Djurgården.

LÄNK

DSC_2129 (kopia) 2Bilden är från Stefan Löfvens sommartal förra året i Vasaparken

Tydligen var Stefan Löfven hennes huvudmotståndare. Hon hade lite ”typiska” Centerförslag att komma med för att visa detta och gynna småföretagen. Införa lärlingssystem och ta bort arbetsgivarnas ansvar för andra sjuklöneveckan, så dom vågar anställa.

Stefan Löfven slöt tydligen lärlingsavtal med arbetsgivarna redan när han var förbundsordförande för IF Metall. Förra året föreslog han exakt samma sak när det gällde sjuklönen i Vasaparken, jag vet det för jag var själv där.

Visst är det lätt att leka copycat men hur hennes föräldrar fick till det där med efternamnet har jag inte lyckats lista ut.

DSC_2130Här är bildbeviset, när skulle Annie sommartala i Rosendals trädgårdar kom en störtskur så alla centerpartister fick fly in i ett växthus. Vilken tur för dom att dom att partiet är så litet att det ryms där, vi fick stå ute och lyssna.  Men Annie att du snor Löfvens ideer är väl en sak, men kopiera vädret också, är det så snällt mot dina partikamrater ?

För alla som undrar vad Annie Lööf skall föreslå nästa år, så håller Stefan Löfven sitt sommartal i Vasaparken nästa Söndag.

Blir det samma skitväder nästa Söndag som på bilden så vet ni att ni skall ta med regnkläder när ni lyssnar på Annie Lööf nästa år. Paraplyer är bara ivägen och få spröten i ögonen är inte kul.

Men bli inte ledsna i så fall, med tanke på hur hon lyckats hittills, så lär det finnas gott om utrymme i växthuset.

KajsaLisa

Annonser

11 svar

 1. Mitt tips är att Centern får lämna riksdagen efter nästa val. Trist för Annie som säkert ät trevlig som person, men så kan det gå i politiken när man inte har så mycket att komma med.

  • Nej, det kan inte vara kul att leda sitt parti mot avgrunden. Men samtidigt är det ju upp till var och en att känna av när det är dags att ändra politik eller kasta in handduken. Åsikterna runt Stureplan blir rätt inkrökta om man skall leda ett glesbyggdsparti.

 2. Vad Annie kommer förslå nästa gång är ju bara att kolla vad Löfven snackar om nästa söndag. Det blir bara en upprepning där hon gör om Löfvens ideer till sina. Tror inte att C kan så mycket annat. De är riktiga duktiga copycats annars också…

 3. Jag tycker det är bra att du lyfter fram vädret som en viktig punkt i valrörelsen. Vädret är den i särklass största angelägenheten för svenska folket och vad har regeringen hittills gjort i den frågan? Just det: ingenting alls.

  Och att Annie Lööf skulle ha kopierat vädret är bara nonsens, alla vet ju att det är SMHI som har hand om vädret.

 4. KajsaLisa. Än en gång kan jag konstatera att du uppenbarligen inte gillar mina kommenterar. Å idag var jag totalt harmlös, jag lovar. Har jag kanske hamnat i din skräppost, vilket någon förbjude.

  PS. Å du – Centern är inget glesbyggsparti – deras näste är DANDERYD. Hur kunde du missa det;-) ????!!!!!

 5. C, detta sjukande forntida bondeparti !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: