• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

72-ÅRINGEN SOM STÄNGDES IN I SKRUBBEN OCH FÖRSVANN.

Det gnälls för mycket nu för tiden

Länk

Vd:n för Sveriges Apoteksförening Johan Waller tycker att Apotekens personal är för gnällig. Det gnälls över att man inte kan få fram rätt mediciner inom ett dygn, det gnälls over underbemanning och snart börjar väl kunderna också gnälla eftersom det troligtvis kommer att läggas ned en massa Apotek som inte är lönsamma.

Stackars stackars Herr Sveriges Apoteksföreningsdirektören.

Han kan inte ha det lätt, har inte folk begripit att det är avreglerat och dom enda som skall gnälla är aktieägarna.

Men som tur är finns det föredömen som förstår att man inte kan gnälla jämt utan tar situationen med jämnmod.

äldreman02Facksmil Aftonbladet

Nej, inläggets titel syftar inte på någon ny bok av Jonas Jonasson som skrev om hundraåringen. Utan på en patient på Aleris äldreboende Vårbacka Plaza ( låter väl flashigt ) i Huddinge. Man hade låst in en 72-årig man i en skrubb med en madrass på golvet. Att han inte gnällde behövde ju inte bero på att han var autistisk, men tillslut bankade han på dörren och en besökare till en annan patient släppte ut honom och hjälpte honom till sängen.

Han insåg nog att han var kund och ville byta vårdbolag bara någon släppte ut honom.

Nästa gång som den anhöriga till den andra patienten var uppe, gnällde han inte alls utan låg livlös i sin egen avföring så hon ringde polisen. Sen hamnade han på KS, dock är det osäkert om han som kund själv valde just det alternativet.

LÄNK

För egen del börjar jag tycka att alla avregleringar börjar lukta, som det säkert gjorde inne i den där skrubben.

Nämligen skit.

KajsaLisa

 

Annonser

8 svar

 1. Avregleringarna luktar skit och även jag håller med. Speciellt i detta fall. Men det är Alliansen som har avreglerat. Så det är väl bara att inse att det är det är så här svenska folket vill ha det. För det var ju så det röstades förra valet om jag inte missminner mig totalt..

 2. Hade helt missat det här, vilken skräckberättelse! Avregleringar ÄR skit! Hela vår välfärd bygger på att de som levererar den INTE ska ha vinstkrav, det går inte ihop!

 3. Det där med avregleringen av apoteken är bland det mer korkade som högerregeringen hittat på. Innebär inga som helst fördelar för oss konsumenter.

  • Förr så hade man ett bolag, den vist man gjorde i städerna kunde användas till apotek på mindre orter. Annie Lööf har ett stort pedagogiskt problem att förklara för sina väljare på landet hur apoteken skall överleva där, när vinsten istället hamnar hos privata bolag. Men och andra sidan kanske hon inte har så många väljare kvar att förklara för.

 4. Ja du. Skulle kunna skriva en ”roman” som kommentar till avregleringen av apotek. Låter bli för jag blir bara så fruktansvärt förbannad. Avregleringen suger ine bara, den stinker lång väg.

  Läste om ”vårdfallet”. Här blir jag inte bara förbannad utan otroligt ledsen också. Fy f**********n. Personligen hoppas jag bara att jag – när den tiden väl kommer – är smart nog att köra ihjäl mig mot en bergsvägg så länge jag är kapabel att göra det – alltså vid mina fulla sinnens bruk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: