• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

7M EN VÄDERPORRTRISS OCH LITTERATURVETENSKAPLIG UTROTNING

Jaha, tillbaka i allvaret igen och i morgon börjar jobbet.

bild-4

Fortsätter fototrissa på temat M nämligen 7M, måste fuska till det här temat på något sätt. Sen länkar jag upp bokbloggsjerkan också med Annikas fråga om jag lärt mig något när det gäller vetenskap, historia eller något annat när det gäller böcker. Jag utgår från att hon menar skönlitteratur.

to

den_tomma_stolen-21339128-frntlMen för egen del, har jag legat på en filt i solskenet och littererat Den tomma stolen av J.K. Rowlins. Hur skönt som helst, men inte så mycket att skriva om, eftersom jag inte har något facebookkonto att dumpa alla totalt ointressanta saker på.

Eftersom jag inte läst klart den så blir det ingen recension, däremot kan jag ge ett annat litteraturtips .

Pocket är att föredra om man vill daska ihjäl bromsar, men inbundna böcker blåser inte igen lika snabbt om man använder händerna istället.

Välj alltså bokformat efter taktik, vilket också blir det vetenskapliga svaret på jerkan.

Det finns vissa likheter mellan kvällstidningar och min blogg, ibland får man nyhetstorka.

Sommaren är en svår tid för pressen det händer inte ett skit, man får förlita sig på grillrecept och vädret. Sen blir det torka i flera veckor och man kan ju inte varenda dag visa bilder på solande människor och säga åt folk att dricka mycket vatten. Supersommar säljer inte lika bra som åskoväder, det är mer dramatik i det.

Men i Tisdags drog man tillbaka varslen på Aftonbladet, en fruktansvärd 5B storm drog in från Östersjön, nu kunde kvällspressen frossa i blixtelände. Vad hade hänt annars.?

SOMMAREN ÄR INTE ÖVER, NU KOMMER FÄSTINGCHOCKEN !

Ann-Christine Larsson i Tranemo fick Borelia 2006.

Det gäller ju att sälja lösnummer liksom.

Men som tur var brakade det loss en 7M storm när jag åkte genom Norrtälje i Tisdags. Vad är nu en 7M storm ? Äsch hittar Aftonbladet på 5B stormar så får väl jag hitta på en egen. Sju är värre än fem och M kan man fototrissa på.

Håll i er för nu kommer vädret att bli värre än i Aftonbladet.

DSC_1599

En oberäknerlig 7M storm drog in över Roslagen i Tisdags. Folk har redan flytt från badstränderna och spelar frustrerade Yatsy i fuktskadade husvagnar. Enligt en relationsexpert jag pratat med kommer skilsmässorna i höst att öka med 500%

DSC_1588 (kopia)

Dom materiella skadorna blev omfattande. Allt från repor i lacken när folk skulle fälla upp paraplyerna i kaoset på parkeringen utanför COOP, till plåtskador när alla försökte tränga ihop sig i raden närmast ingången.

Enligt SMHI så kommer vi tack vare klimatförändringarna att kunna vänta oss sådana här superstormar i framtiden. Folk måste bli mer medvetna och inte bara ge sig ut med sina bilar och handla, utan att först kolla Land och P väderrapporten.

Dessutom rann vattnet ner i mina dojor så strumporna blev våta. Jag har inte ringt Aftonbladets tipstelefon än, men skall göra det.

Sen glöm inte: Det finns inget dåligt väder.

DSC_1593 (kopia)

Bara dåliga rubriker.

Lägger in kvällstidningredaktionernas favoritsommarlåt

Nu skall jag återgå till filten i solen, läsa Den tomma stolen i inbundet format och daska ihjäl bromsar med pocketupplagan av Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

KajsaLisa

Annonser

10 svar

 1. Det ska bli hur intressant som helst att läsa vad du tycker på Harry Potter författarens bok. Personligen läste jag den på engelska, vilket jag tror du också borde göra;-) Alla har ju dissat boken å just därför köpte jag den.
  Du vill nog inte veta vad jag tycker nu antar jag, så jag säger inget;-) Vill ju inte påverka dig;-)

  • Jag har bara läst ett par kapitel och det verkar vara många människor som skall vävas in i handlingen. Jag gillade Potter så vi får väl se hur hon lyckas.
   Jag läser inga romaner på Engelska, jag har lite för dåliga språkkunskaper för att hitta nyanserna i språket. Däremot har jag köpt lite facklitteratur i London att träna med. Sen är det ju som vanligt det där med tid givetvis 🙂

 2. Alla tips på hur bromsar bäst dödas tages tacksamt emot. Jag är på gränsen till Buddist, förutom när det gäller bromsar. Och spindlar. Och mygg…

 3. Blöta dojor för att inte säga blöta strumpor det är inte att leka med! Sedan tar vi skilsmässorna också: Somliga slutar det lyckligt för och för vissa med giftemål 🙂

 4. Trevlig tolkning på M 🙂

 5. Du skriver om mycket intressanta och tänkvärda saker. men jag fastnade på de blöta strumporna i dojorna. Hemsk känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: