• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

WIKILISA (EN LEKTION I SEGREGATION )

Husby.

Förort till Stockholm, ligger i Västerort  på Järvafältet granne med Kista, där framför allt svenskar arbetar i dom trendiga moderna it-företagen, men åker hem på kvällen till 250px-Husby_tunnelbanestation,_ingångegna förorter.

Befolkning 11193 personer vilket innebär att cirka 11153 personer inte är så frustrerade att dom kastar sten på polisen och eldar upp bilar. ( lägger in detta så vissa rasister får chansen att tänka till lite ). Siffran är något osäker med anledning av att det inte är helt säkert att alla 40 stenkastarna bor i området. Något AFA-kid kan ju snappat upp något på fejan och stuckit dit, eftersom dom inte får bränna upp grannens tjänstebil i villaförorten för sina föräldrar.

Senast uppmärksammat vid oroligheter natten till Måndagen den 20 Maj 2013, då det även framkom en del positiva saker med människor som arbetade frivilligt i lokala organisationer för en bättre förort. Denna stora nyhet framkom framför allt på grund av nattens oroligheter, eftersom journalister bara besöker förorter när det är upplopp i dom.

Lägger in dessa bakgrundsfakta till media så slipper ni stå mer frågande till alltihop, än när ni besöker andra oroshärdar typ Västbanken. Husby ligger ju trots allt bara någon mil fågelvägen från Södermalm där ni själva bor.

För att hitta dit snabbt så hänvisar jag till den gps som finns i er Iphone eller ta den blå tunnelbanelinjen mot Akalla.

Detta inlägg år under uppbyggnad och behöver källhänvisningar för att kunna verifieras (2013-05-20)

KajsaLisa

Annonser

6 svar

 1. ”finns i er Iphone”
  Underbart att du tror att alla har en Iphone…

  • 1. Jag äger inte någon Iphone själv, eller någon annan form av pekmobil så det tror jag absolut inte.
   2 Tror du missförstått det här lite, jag syftar på journalisternas Ihones, hur skulle dom annars kunna facebooka och twittra sig genom livet 🙂

 2. Vad kul att få lite mera info om hur många som egentligen är stenkastare och det Du skriver om dem har Du helt rätt i. Du också helt rätt i att Husby är en förort där svenskar jobbar och sen åker hem och de som bor där är invandrare. Det fick jag se med egna ögon för ett antal år sedan då jag var ditkommenderad i samband med ett långvarigt i elavbrott. (Tjänstegjorde i försvaret då. )…

 3. Det är ju delvis samma människor som bråkat i MÖ som flyttat till Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: