• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 6 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

APARTHEIDFÖRSLAG I VIKINGLINES SVENSK-BUSSAR

IMG_3113

Inflygningen över Stockholm till Arlanda natten till Söndag. Som vanligt satt vi rödhåriga på platserna 15 F till 16 D

#Blogg100

(59)

Det har pågått en debatt om rasism i Sverige under den tid jag varit i London . Frågan är om gränserna flyttats fram när det gäller acceptansen för vad som kan kallas politiskt korrekt. Först var det polisen som kollade mörkhyade i tunnelbanan, sen kom Moderaterna med Billström i spetsen och ett korkat uttalande om att folk som gömmer flyktingar inte är blonda och blåögda.

Nu har tydligen VikingLine börjat ta upp en gammal ide från den Amerikanska södern med apartheid på bussarna till finlandsfärjorna.

Dom har fått en del kritik för detta, men eftersom dom bestämt sig för att stoppa in araber, afrikaner  (och en och annan solbränd norrman av misstag i samma buss ), så varför inte utveckla det här även i dom svenska bussarna och fortsätta med lite finfördelning.

Förslag på apartheid i Viking-Lines svensk-bussar

Säte 1- 14:  Griniga revirpinkande kärringar som markerar plats på båten med handväskan, är borta två timmar och fem sekunder efter att man satt sig där hoppar fram och skriker

”Den platsen är min !!!!!!!!!!!”

Säte 15-23: Fulla Dressmankostymförsedda 40-plussare som tror dom är guds gåva till alla kvinnor och klappar en i rumpan på dansgolvet.

Säte 24-30: Alla giriga  idioter som skall släpa iland så mycket Tax-freeöl att man snubblar över deras förbannade pappbackar när man skall gå iland.

Säte 31-38:  Gubbstruttar i marinblå cardigan, slips, svarta gabardinbyxor och bruna loafers med tofs, som är så dyngfulla att man får dom över sig och deras Lappinkulta över kjolen.

Längst bak: Fotbollsentusiaster som utan salivkontroll skriker Aaaaaaa Iiiiiiii Kååååååå i örat på en så man blir lomhörd. Då kan dom skråla och spotta ned varandra ifred.

Eventuella problem på finlandsfärjor har aldrig varit etniska utan stavas alkohol, men eftersom Viking-Line tjänar en massa pengar på det så lär dom inte göra något åt det.

Men om vi ändå skall till Finland så varför inte ta med vodkan ut i skogen så stör man ingen 🙂

Just det, vi svenskar som använder mer än reptilhjärnan när vi festar, åker gärna med i invandrarbussen om det finns plats.

KajsaLisa

Annonser

6 svar

  1. Hmmm….jag funderar på var dom ska sätta mig. En övermogen kärring med bruna, ögon krulligt hår som är tonat (allt för att luras) men som i grunden har varit grått sedan jag var 30…lite knivigt blir det allt!

  2. Suveränt iaktaget av den nysvenska rasmismen och inte handlar det om varifrån kommer när det gäller VikingLine. Det handlar om alkohol och alkoholförsäljning. Det är ett känt faktum att invandrare inte köper lika mycket alkhol som vi svenskar. Så det kanske var en buss för de som handlar en massa dricka och en för de som inte köper någon. Detta skulle jag tro skulle passa VikingLine i smaken…

  3. atar folk som tar plats! Eller ja, blir irriterad.. hatar är slöseri med känslor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: