• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

REINFELDT OCH SMÅPÅVARNA

Vi vet alla hur det är, arbetslinjen gäller och vi kan inte gå i pension vid 65 längre.

Alla har ju dessutom inte ett jobb som försvarsminister, så man kan gå direkt till vapenindustrin när det börjar osa under fötterna.

#Blogg100

(48)

800px-Perugino_Keys

Men då frågar man ju sig, om man passerat 70-strecket, haft hjärtproblem och  en lättare stroke. Så har vi ju den så viktiga sociala kompetensen på dagens arbetsmarknad, du har även ett dysfunktionellt förhållande till det motsatta könet. I det läget undrar man ju hur attraktiv är man egentligen hos företagen. Nej, det verkar nog rätt kört, men i Italien är det inga problem. Man kan ju alltid bli påve. Allt detta stämmer nämligen in på den påve som just slutat.

Nej, han var inte bara i det skicket när han slutade, utan även när han tillsattes.

Kolla själva.

LÄNK

Alltså, skall man ha ett jobb i Sverige, så bör man ha fysik som en elitidrottsman, utbildning som en Nobelpristagare och en social kompetens som en fredsförhandlare från Förenta Nationerna.

Ja då menar jag naturligtvis inte en fast anställning, för det krävs mycket mer, som att man minglat i rätt nätverk på Linkedin typ.

Som du ser Reinfeldt så är din arbetslinje totalt misslyckad, kanske dags att lägga ner fas 3 och kolla lite på hur katolikerna löser det här. Vem vill egentligen sitta ihop med en seg biståndsbedömare och diskutera ifall man skall åka färdtjänst till jobbet eller om man får en krok att hänga upp katetern på under skrivbordet ?

Nej vi gör småpåvar av folk istället, kör lite vit rök ur skorstenen, människomassorna på torget utanför jublar och man går ut på en balkong och vinkar lite. Är man både nyanställd och senildement så mår man bra av lite uppskattning. Sen sitter alla till dom trillar av av sig själva, så då är hela pensionsproblemet löst.

Orkar dom inte ens mumla under Midnattsmässan till Jul, eller vinka lite med ena handen, så har ju ditt parti Reinfeldt, goda kontakter med Carema.

Be riskkapitalbolaget bygga några kloster.

KajsaLisa

4 svar

 1. Du verkar själv vilja kandidera till småpåve 🙂

 2. Om jag tittar på alla de år jag har jobbat inom vården så träffar jag bara på yngre och yngre personer som har råkat ut för stroke och mycket annat. tragiskt!

  • Visst är det stroke fruktansvärt otäckt. Vissa påstår att även infarkter går det i åldrarna. Kan ju vara livsstilsberoende högt blodtryck, höga blodfetter o.s.v. Men att du träffar på fler kan ju också bero på att man blivit duktigare att rädda livet på dom som drabbas. Det är väl bara att hoppas att även rehabiliteringen går framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: