• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 5 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

ALLIANSEN DRAR PÅ SPA

800px-Opposition_leaders_at_the_2006_Sweden_electionsDu tronar på minnet av fornstora dar.

#Blogg100

(30)

Nu skall Annie Lööf skapa Alliansen 2,0. För att peppa och stärka gemenskapen, sticker hela alliansen på spa hos hennes morsa och farsa ute i dom småländska skogarna. Nu tycker jag faktiskt jag var snäll  som kallade det Spa och inte jippo. Dom andra ställer väl mest upp på det här för  Annies skull.

Mötet i Maramö skall ge Alliansen glansen tillbaka från dom fornstora dar när dom badade i Maud Olofssons badtunna. Varför slår dom inte på lite stort istället, badtunnan blir ju aldrig mer än en parentes i historien. Dom kunde ju stuckit till Mora stenar och utnämnt Reinfeldt till enväldig härskare över Alliansen, som när man valde kungar förr i tiden.

Men eftersom dom skall softa där ute i en gammal träkåk med centeranor, så skall dom få lite spatips av mig. Jag gick in på den här sidan med en föredömlig ordlista för behandlingar.

Svenska Spahotell, ordlista

Homeopati: Nej, vi kör homeoparti istället, alla går med i samma parti, moderaterna så får både Annie och Göran sitta kvar i riksdagen efter nästa val.

Torrborstning: Borsta varandra på ryggen i föreningen för inbördes beundran är aldrig fel. Vi glömmer 4%-spärren ett tag och myser lite. Kan någon skicka hit ett par pilsner och Mauds badtunna.

Thai Massage:  Förresten, strunta i det, det påminner bara Annie om när hon fick ett Thai message och brådstörtat måste avbryta sin Thailandsemester, eftersom det som fanns kvar av partiet höll på att ramla i bitar. Tillsätta en grupp som utarbetar ett framtidsprogram med månggifte och sticka till andra sidan jordklotet på semester när det skall presenteras, var kanske inte så smart.

Vichy shower : Stimulerar huden med varmt vatten genom duschmunstycken. Får mig att tänka på vichyvatten. Äsch kör en powerpointretreat med Ramlösa istället,  med färgglada staplar kan man alltid ljuga ihop något som ser bra ut.

Jag tycker i alla fall inte det ser ut som en powerwalk mot valseger 2014, verkar mer som samarbetet drabbats av en akupunktering.

KajsaLisa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: