• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 15 andra följare

  • Kategorier

THE GHOST OF GÖRAN PERSSON

Vågar man gå in här efter mörkrets inbrott.

#Blogg100

(25)

riksdagshuset_popup_5

Alliansen har haft regeringsmakten i över sex år, nu verkar det som dom inte lyckats med någonting, utan allt är någon annans fel. Hörde Filippa Reinfeldt debattera kaoset i vården och tydligen hängde det ihop med någon budget sossarna lade 2006. Jan Björklund kämpar fortfarande med att få ordning på skolan, efter att han haft makten över den i över sex år. Sossarnas skola måste bara bli lite sämre, innan den blir bättre igen, men sen blir det raka led och betyg till alla. När det gäller Nuon-affären i Vattenfall, så har det varit lite svårt att hitta en ansvarig sosse, men tydligen hade någon riksdagsman från sossarna hörts mumla att han tyckte affären var bra.

Alliansen har alltså  under sex år inte haft ett dugg att säga till om.

Men vem har då bestämmer ?

Sossarna har ju legat rätt lågt dom sista åren, så det är svårt att skylla på dom. Men jag har tillsammans med några medier från Kanal 7s program Det Okända och avancerad teknisk utrustning, tillbringat en gåshudsresande natt i riksdagshuset.

Resultatet är häpnadsväckande.

ghost

Den här bilden tog jag 00 :37 i riksdagens talarstol i Måndags, då aktiviteten enligt dom instrument jag släpat med var som högst. Experterna från Kanal 7 tvekade inte om vad det var. Jag har även diskuterat det här med en källa inom regeringen som vill vara anonym, alla vet om det, men Reinfeldt har lagt locket på.

Göran Perssons ande styr  Sverige enväldigt !

Dom paranormala aktiviteterna har pågått enda sedan han flyttade ut ur huset, efter valförlusten 2006. Hans härsklystna ande har impregnerat salar, marmorgolv och gardiner. Tydligen så lämnade han bara riksdagshuset rent kroppsligt. Det här är anledningen till att Reinfeldt är så grinig och verkar gett upp, han förstör regeringsarbetet hela tiden. Försöker Jan Björklund sätta sig och hitta på nya betyg och blanketter till skolan, så har han varit framme och lagt häftstift på stolen. När man köpt in buffemat för representation, så har den blivit uppäten. Han lär även hoppat ut ur ett arkivskåp skrikit bu och satt sig på några av alliansens riksdagsledamöter så dom blivit tillplattade.

Däremot har SD försökt rekrytera honom, eftersom han är vitast i hela riksdagshuset.

Vill man jaga spöken så har man nytta av det här instrumentet, det var med det jag hittade honom. Endast 99:89 dollar på Amazon.

41SGLAw6XCL._SL500_AA300_

Länk till Amazon

När Fredrick Federley satt på sitt rum och försökte Twttra fram ett nytt partiprogram för Centern, så var Göran Persson där och lade in månggifte. Han tyckte det var en bra ide, eftersom han varit gift många gånger.

Det största problemet skapade han när regeringen skulle diskutera vattenfalls Nuon-affär. Han svävade in i rummet, rotade osynlig runt i Maud Olofssons handväska, som hon hängt på stolsryggen. Efter att han fått tag i hennes Visa-kort, svävade han ned till en bankomat på Drottninggatan, tog ut 97 miljarder från hennes konto och lade sen pengarna synligt på bordet.

Sen trodde alla i Regeringen att affären var klar. Det var efter det Reinfeldt anlitade andeutdrivare, som sprungit runt på nätterna och knackat i riksdagshusets väggar, men ingenting har hjälpt.

Ni i Alliansen får sno den här storyn av mig, om väljarna går på den vet jag inte.

Men den är i alla fall bättre än att bara skylla ifrån sig.

KajsaLisa

4 svar

  1. Kanske inte så konstigt egentligen. GP sa ju på TV häromsistens att han gärna skulle vilja göra comeback i politiken igen.

  2. Det är så härligt att ha någon att skylla på när något går snett…..manegen krattas nu för dom som vinner valet 2014. Det finns många att skylla på efter det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: