• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 5 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

ÖVERKLASSPROGRAMMET VID SIGTUNA PENNALISTISKA LÄROVERK.

Vi människor med normal inkomst ställer oss faktiskt undrande till den här grejen

#Blogg100

(10)

I rättssalen sitter fyra 17 åriga grabbar anhållna för grov misshandel av en elev på Sigtuna humanistiska läroverk i elevhemmets källare.

Nej, det tystades inte ned den här gången.

LÄNK

Ställer mig några frågor, varför kallar sig Sigtunainternatet humanistiskt Sigtuna Pennalistiska Läroverk vore väl ett bättre namn. Prins Carl Filip gick ju där, kan man sparka en prins som ligger ned och hur gick det till ?

SÅ PO FAN

”Öhh du Säpokillen kan du titta bort och slå av headsetet i en halvtimma, vi skall utöva lite kamratuppfostran på grabben.”

Men den stora frågan är ju hur föräldrar kan betala terminsavgifter på ett par hundratusen, för att skicka sonen till en skola där det som kallas för kamratuppfostran normalt i en skola som är gratis anses vara misshandel och rektorn kopplar in polisen ?

Nej, ni förstår inte det, men ni är ju inte överklass.

Men eftersom jag gick min undersköterskeutbildning på ett flickinternat i Schweiz så skall jag förklara hur det fungerar.

Man skickar alltså iväg sin son som ser helt normal ut till Grennaskolan, Sigtuna eller Lundsberg. Okej, kläderna är lite dyrare, men HM kör med samma designer. Inlåst som förstaårselev på elevhemmet får han lära sig att städa inne hos dom som går sista året, torka upp deras avföring ur sin egen säng, hur det känns när ett gäng tre år äldre grabbar hoppar på en o.s.v.  Efter tre år får föräldrarna hem en neanderthalare som lärt sig köra upp ett kvastskaft med kondom i ärslet på yngre killar. Han bajsar dessutom i deras sängar.

Man har alltså betalat närmare en miljon, för att grabben skall gå tillbaka till det stadium som var innan han avslutade potträningen i treårsåldern.

IM000966.JPG

Sådär, nu skall han bara rakas, klippas och få en mörk kostym, sen är han klar för en karriär i toppen av näringslivet och Nobelmiddagar.

Vill ni se den här konstiga överklassen så kan ni ju besöka en dyr restaurang och titta på dom. Verkar dom stela så sjung och spela lite för dom

Nej, OLearys funkar inte fast hamburgarna kostar över en hundring, jag menar skitdyr.

Men svaret på det här är egentligen rätt enkel, som vid många andra lyckade karriärer så handlar det inte om kompetens, kunskap eller hårt arbete.

Utan att lära sig att slicka uppåt och sparka nedåt.

KajsaLisa

6 svar

 1. Det värsta är ju att detta inte direkt är nåt nytt… Jo, att det inte tystades ner, men inte vad som händer… tragiskt…
  Vi hinner ganska exakt med Penneys och Tempel när vi är på pokerhelg, men Dubling är en härlig stad=))

 2. Det är en förfärlig skola. Skiten har dessutom inte börjat idag – det har antagligen hållit på sedan starten. Vuxna har sett men tittat bort. Det är väl fostran kan tänka!

 3. skriv inte om sånt du inte vet något om. du låter ju helt jävla korkad.

  • Nej tyvärr kanske det är så, så jag får väl lita på vad andra kommer fram till. Åklagaren yrkade i alla fall på ett års fängelse för grov misshandel, men han är kanske lika korkad som jag. Mest korkad är nog skolledningen, som inte märkt ett dugg av det som pågår. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: