• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 6 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

2013 I KAJSALISAS KRISTALLKULA

slask5

Precis som under föregående år så har jag kollat i min kristallkula vad som kommer att hända under året.

Centerpartiet

Annie+Lööf

Miss Stooneface, facksmil Aftonbladet

Nej, det går inget vidare för Centern i år heller. En tröst är i alla fall att Annie Lööf kommer med i Guinness rekordbok, eftersom hon lyckats ha samma ansiktsuttryck sen hon tillträdde som partiledare. Men det hjälper inte, partiprogrammet blev det som fick bägaren att rinna över. Efter att hon föreslagit en kompromiss att skjuta upp månggifte tills hon kollat upp några kandidater på spraydate, kräver man hennes avgång. Eftersom hon är nyliberal så kräver hon att bli utköpt till ett pris marknaden bestämmer, vilket i och för sig ger samma resultat som om hon avgår.

Mediavärlden.

Efter att TV4 försökt förnya sina program med att sätta nya framför dom, typ Nya Parlamentet och Nya fångarna på fortet. Kommer Nya Nyheterna. Det kommer att låta på följande sätt.

nyheter”President Obama talade idag inför kongressen om nödvändigheterna  i att skatterna bör höjas för att täcka USAs budgetunderskott ……..  just det,  Leif Mannerström det luktar gott, du håller på med såsen nu ser jag.

”Vad kan Tittarna vänta sig ?”

Mat”Entrecote med rödvinssås och klyftpotatis och rostade rotfrukter.”

”Strax färdig, skall bara röra ned grädden först, räknar med att lägga upp köttet innan vädret.”

Eftersom Nyheterna snart är det enda programmet i TV4 där man inte lagar mat, så tillsätter man honom som nyhetskock. Han får laga mat i Robinson också, men den äter Pablo Roberto upp. Dom måste ju hålla fast vid svält och förnedringskonceptet.

Vårmodet 2013

vårens-outfit 2013

Modebloggarna kommer inte bara att blogga om årets vårmode, utan har även inspirerat modeskaparna. Vanan att lägga ut urusla outfitbilder på sig själva med Iphonen på nätet har skapat Instagramlooken. Det blir varken generöst eller åtsittande i år, formerna blir mer otydliga. Vårens färger går i diffust och årets sminktrend blir ljus, tänk överexponerat. Naturligtvis matchat med röda ögon.

Internet.

Panik utbryter när alla ägare av Facebookaktier inser att dom satsat sitt sparkapital, på några ettor och nollor som surrar runt på en server. Det är upp till bevis, eftersom det inte går att pressa in mer reklam på sidan så inför man Facebook pro, med en supergillaknapp, för en hundring i månaden. Man kan gilla tiotusen användare med ett tryck. Det blir en succe, folk får sina bekräftelsebehov tillfredställda när över en miljon användare gillat att dom checkat in i tvättstugan.

Semestervädret.

dsc_2091-kopia

Ja vad fan tror ni?

Vi kommer på grund av växthuseffekten att få ännu sämre semesterväder, vilket gör att vi stänger in oss ännu mer i våra bilar och flyger ännu mer utomlands, vilket ger ännu mer växthuseffekt vilket för oss till nästa ämne.

Jordens undergång.

Precis som alla andra år, så kommer jorden att gå under även 2013. Den här gången har en it-utbildad shaman hittat en gömd spådom i Outlookkalendern. Kanske bör tas på allvar, Bill Gates är ju minst lika trovärdig som alla knäppgökar som haft teorier om det här tidigare.

Vilket betyder att det är sista chansen för mig att få Nobelpriset i litteratur för den här bloggen. Ja jag vet jag hade fel 2009, 2010, 2011 och 2012, men i år känner jag att det är min tur. Eller hur Peter ?

images-1”Suck, Kajsa ge dig någon gång för fan.”

Annonser

2 svar

  1. Jodå, jag röstar på att du får Nobelpriset i litteratur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: