• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

ÄR JIMMIE ÅKESSON KLIMATSMART.

Jag har faktiskt ingen aning om var Sverigedemokraterna anser om växthuseffekten, men det är väl muslimernas fel som allt annat.

Men är du Sverigedemokrat så bör du läsa det här inlägget jävligt noga.

Just nu skjuter mördarregimen i Syrien på civila, kvinnor och barn slaktas. Över gränsen till Turkiet och Jordanien väller det in flyktingar, som vanligt är det grannländerna som tar stöten. Upp till oss kommer en lite rännil som hamnar på en flyktingförläggning eller i ett segregerat miljonprogramsområde utanför någon av våra större städer.

Dessa människor hotar tydligen vår svenska kultur.

Jag har aldrig hört att Mc Donalds, Halloween eller urusla sitcoms på TV6 skulle göra det, men vi lämnar den frågeställningen. När det gäller flyktingar så är det ingenting jämfört med vad jag tänkte ta upp.

Enligt den senaste klimatrapporten så förväntas jordens genomsnittstemperatur gå upp med 4 grader på 50 år, sex grader i det här landet. Men tänker en del, vi har ju en del att ta av, men just detta kommer att göra det här landet till en ytterst obehaglig plats. Nu kommer det inte att bli så att alla sydeuropeer säger :

”Oj kul för er, ni fick ju medelhavsklimat, nu kan ni ju sitta under palmer, dricka parasolldrinkar och odla vin. Det var kul att lära känna er nu lägger vi oss ned och dör i värmeslag.”

Människor har en otrolig förmåga att försöka överleva och i stora grupper så kan dom bli väldigt beslutsamma. Att vi själva bor på en plats på jorden som kanske fortsätter vara behaglig kommer inte att vara kul alls när stora delar blir obebolig. Under 500-talet drabbades Europa av en klimatförsämring vilket gjorde att det blev kallare och att det blev svårare att odla. Tiden kallas folkvandringstiden, den var rätt våldsam eftersom olika grupper var tvungna och slåss om utrymmet i Europa för att överleva.

Men det finns ett par skillnader mot idag.

Befolkningen var mindre och hade inte lika raffinerade vapen. Skillnaden  är att idag har vi politiska flyktingar som flyr från en regim med vapen, klimatflyktingarna kommer att ha regimerna och vapnen med sig. Sen kan det stå en 90-årig Jimmie Åkesson i folkdräkt vid brofästet nere i Malmö och ha åsikter om hur vi skall bedriva invandringspolitik. Men det har ingen större betydelse, för det som är nytt när klimatflyktingarna dyker upp är att det inte längre är vi som bestämmer invandringspolitiken utan dom.

Vi kommer inte ha ett dugg att sätta emot, när det dyker upp miljontals människor med sina armeer och vill bo hos oss.

Sen vår kultur, i ett läge där det kommer att råda matbrist så kommer alla svenskar att fullständigt skita i vår kultur, det gäller först och främst att överleva.

Ärligt talat alla Sverigedemokrater, vore det inte bättre om ni nu vill värna om vår kultur, att ni slutar hänga upp er på några muslimer, fjanta runt på fyllan med järnrör och gå med i Greenpeace istället.

Apropå Sverigedemokrater, ifall någon har missat den här videon så lägger jag in den. Kolla den, man skrattar nästan ihjäl sig.

8 svar

 1. Magnus Betnér rules…. och rörsvingarna sitter kvar i riksdagen för skattepengar

 2. Du är så klok!!
  Tyckte oxå att vinprovning lät som en bra balans till träningsvärk, men det blev inget… fick dock köpt en tv så jag är lycklig=))

 3. […] KajsaLisas blogg, Röda Malmö, Jinge , Schlaug, Supermiljöbloggen1, […]

 4. Bra inlägg, problemet med SD är dock just att man inte är ett miljöparti, Medan medelklassen debatterar miljöfrågor och annat så finns det massor med människor som känner sig hotade och otrygga i den värld som finns nu. Inte oroar de sig klimatet om 50 år! Känslan av oro lär vara obefogad men den finns där och när inga etablerade partier klarar av att dra upp en vision och optimism som alternativ till oron så blir man lätt brun.
  Det var inte judefrågan som fick Hitler till makten utan att han kunde erbjuda ett alternativ till den vanmakt som många tyskar kände med de andra alternativen.

  • Helt riktigt, innan trettiotalsdepressionen var nazistpartiet i Tyskland så litet, att det inte skulle klarat en fyraprocentspärr. Men efter att arbetslösheten växte så växte även nazismen. Otrygga människor är farliga människor om dom lämnas i utanförskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: